Cum a ajuns Miley Cyrus Hannah Montana

Călătoria unei stele, de Miley CyrusMiley Cyrus, starul din serialul de televiziune Hannah Montana – ce a înnebunit milioane de adolescenţi din întreaga lume, povesteşte drumul spre celebritate în Călătoria unei stele, apărută de curând la Editura Galaxia Copiilor, inprint al Grupului Editorial ALL.

Miley Cyrus – Destiny Hope Cyrus pe numele adevărat – s-a născut şi a copilărit la o fermă din Tennessee. Fiică a cunoscutului cântăreţ de muzică country Billy Ray Cyrus, Miley şi-a început cariera artistică la o vârstă fragedă. A debutat cu mici roluri în filme, printre care şi filmul Doc în care a jucat alături de tatăl ei, sau reclame TV. Călătoria unei stele spune povestea unei tinere, a unui copil care, în ciuda celebrităţii, se loveşte de aceleaşi realităţi ca oricare alt adolescent.

În Călătoria unei Stele, Miley povesteşte cu plăcere despre copilăria ei din Nashville, despre şirul dezamăgirilor şi obositorul traseu urmat până la obţinerea rolului din serialul Hannah Montana, care de altfel i-a adus celebritatea. Deşi recunoaşte importanţa serialului înregistrat sub marca Disney, Miley îşi concentrează atenţia asupra vieţii personale, a trăirilor, precum şi a impactului pe care succesul ei l-a avut asupra familiei.

Înainte de a fi o carte autobiografică, Călătoria unei stele este povestea emoţionantă a copilului Miley Cyrus, a visurilor împlinite, a primei iubiri, dar şi a multor dorinţe rămase încă neatinse.

Puteţi citi primele pagini din confesiunile lui Miley Cyrus pe site-ul www.all.ro.

Dacă credeţi că v-aţi descurca în postura unei vedete, vă invităm să acceptaţi provocarea prietenilor noştri de la revista Bravo, care au lansat concursul „BRAVO TE FACE STAR”. Pot participa toţi cei care simt că au talent muzical, indiferent de vârstă.  Ei trebuie să trimită un demo audio sau video cu o piesă cântată de ei (fie cover sau chiar piesa lor) în aplicatia de concurs, sau la adresa StarBRAVO@bravonet.ro şi vor avea şansa să ajungă la un studio de înregistrări pentru a da proba finală în faţa comisiei de staruri. BRAVO şi Comisia Secretă de Artişti vor alege 5 finalişti care vor avea şansa să devină staruri.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate