"Convorbiri cu Alex. Ştefănescu. Ioana Revnic" – lansare la Salonul Internaţional de Carte Bookfest 2013

Convorbiri cu Alex. Stefanescu. Ioana RevnicSâmbătă, 1 iunie, ora 14.00, la Salonul Internaţional de Carte Bookfest 2013, în *standul Editurii ALL vă invităm la evenimentul de lansare a cărţii Convorbiri cu Alex. Ştefănescu. Ioana Revnic.

Invitaţi: Alex. Ştefănescu, Ioana Revnic, Dan C. Mihăilescu (critic literar), Daniel Cristea-Enache (critic literar)
Invitaţi speciali: Mihai Cimpoi (academician), Grigore Cartianu (publicist)
Evenimentul va fi urmat de o sesiune de autografe.

Despre carte:
Într-o carieră literară de cincizeci de ani, Alex. Ştefănescu a scris despre câteva mii de autori. I-a portretizat, le-a analizat opera, le-a povestit viaţa. Dar cine este Alex. Ştefănescu? De ce s-a dedicat criticii şi istoriei literare? Cu ce se ocupă în afară de literatură? Pe cine a iubit? Ce prieteni are? Care sunt adversarii săi? La aceste întrebări şi la multe altele a obţinut răspunsuri Ioana Revnic. Ea l-a determinat pe Alex. Ştefănescu să spună adevărul, tot adevărul şi numai adevărul.

Despre autori:
Alex. Ștefănescu este critic și istoric literar, prozator, dramaturg, publicist, realizator de emisiuni TV. Autor a mii de articole și a 20 de cărți, dintre care a avut un mare ecou Istoria literaturii române contemporane. 1941-2000, apărută în 2005 (Premiul Uniunii Scriitorilor, Premiul Academiei).

Ioana Revnic a publicat studii literare și interviuri în volume colective, articole și interviuri în diverse reviste culturale. Este cunoscută pentru volumul de interviuri Dresură de lei.

Editura ALLFA, parte a Grupului Editorial ALL, are un portofoliu bazat în special pe literatură, oferind titluri dintre cele mai variate, pentru toate vârstele şi gusturile. Începând cu anul 2012, portofoliul editurii s-a îmbogăţit cu titluri ale unor autori români, a căror apariţie a reprezentat adevărate evenimente editoriale.

Grupul Editorial ALL (Editura ALL, ALL Educaţional, Editura ALLFA) este unul dintre principalii jucători pe piaţa de carte din România, având conform estimărilor oficialilor companiei o cotă de piaţă de 7,5%.

*Standul Editurii ALL – pavilion C1, Complexul Expoziţional Romexpo

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

[…] Sa nu o ratati nici pe aceea chiar daca nu apuc sa va scriu despre ea pana sambata cand se va lansa la standul All. Imi pare sincer rau ca nu sunt acolo, i-as fi intalnit cu drag pe cei doi autori cunoscuti […]

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate