Conferinta Woman2Woman – participi si castigi carti!

Woman2Woman.ro si Editura ALL te invita la conferinta Femei de cariera, care va avea loc pe 7 noiembrie 2013, la Premier Palace, sala Conference & Events Hall.

woman2

Daca vrei sa intalnesti femei de cariera si specialisti in PR, marketing, modeling, fashion, FMCG sau cooking, dar si sa afli de ce calitati ai nevoie pentru a deveni antreprenor, participa si tu! Trebuie doar sa te inscrii pe site-ul evenimentului si le poti cunoaste pe Valentina Pelinel si Anca Turcasiu, ambele prezentate de Dorina Florea.

Pe langa alti invitati speciali, te asteptam cu tombole si cadouri, printre care si carti de la Editura ALL – poti castiga una dintre cartile de mai jos!

Aceasta carte publicata in memoria Printesei Diana, la 10 ani de la moartea sa o omagiaza pe Printesa de Wales, surprinzand cu un remarcabil talent vivacitatea si dragostea sa de viata. Prin intermediul unor imagini nepublicate pana acum, autorul deschide usile Palatului Kensington si suntem purtati in lumea Printesei Diana – camera cu camera, amintire cu amintire. Editura ALL doneaza o parte din incasarile provenite din vanzarea acestei carti organizatiei UNICEFDiana.

Fie că ne place sau nu, câteva moduri de a iubi sunt de-a dreptul insuportabile şi obositoare. Tipologiile afective disfuncţionale prezentate în această carte au fost studiate cu ajutorul celor mai recente descoperiri în psihologia clinică cognitivă şi în alte discipline asemănătoare, dar şi prin mijlocirea a nenumărate cazuri extrase din diverse surse ştiinţifice şi din experienţa clinică a autorului. Iubiri toxice se adresează oricui doreşte să-şi revizuiască viaţa amoroasă şi să transforme iubirea într-o experienţă satisfăcătoare.

Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace – o colectie de lecţii importante pentru schimbarea personală. Cartea desemnată în urma unui studiu al revistei „Chief Executive” drept cea mai influentă carte a secolului XX în domeniul afacerilor, prezintă o abordare globală, principială şi unificată a problematicii umane, în vederea soluţionării dificultăţilor personale şi profesionale.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate