Concurs "Iubiri de altădată într-o fotografie" de la Editura ALL si Booktopia.ro

Pe scurt, povestea este asta: prietenii de la Booktopia.ro ne-au propus un concurs tare frumos, iar noi am fost mai mult decat incantati sa oferim premiile aferente.

Care este mecanismul concursului? Nimic mai simplu: 5 carti, toate din colectia Iubiri de altadata a Editurii ALLFA din grupul ALL stau la dispozitia unei comunitati de booktopici care iubesc si cartile, si fotografia. Fiecare isi alege un volum preferat si participa la acest concurs fotoliterar daca posteaza in comunitate o poza ce reflecta titlul cartii respective. Castiga cel a carui postare primeste cele mai multe aprecieri din partea booktopicilor.

12504_2

Iar la final, castigatorul primeste de la ALL toate cele cinci carti inscrise in concurs. Asa-i ca-i fain? Succes, dragilor!

UPDATE:

Castigatorul concursului este Sebastian Mihail.

Cartea din colectia Iubiri de altadata aleasa de booktopicul castigator este Prima iubire de Ivan Sergheevici Turgheniev.

sebastian mihail, prima iubire

Ne place fotografia facuta de el, ne plac si cuvintele lui frumoase :

Să fie muzica – pe care, spun poveştile celor mai bătrâni – o ascultam încă de când eram în pântecele mamei (cu tatăl cântând la chitară: „Om bun, deschide-ne poarta, dă-ne o coajă şi nu ne goni…”, fiind astfel invitat să păşesc prin poarta lumii într-un nou univers)? Sau să fie acea stare pe care ţi-o dau cărţile când le citeşti, când uiţi de tot şi de toate, deşi în acelaşi timp memoria îţi este vie şi flămândă să cuprindă toate universurile dintre cuvinte? Greu de ales. Probabil o să rămân pentru tot restul vieţii prins în această frământare duală.

Felicitari si lectura placuta!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate