Colecţia Strada Ficţiunii s-a citit la Lecturi urbane

Lecturi urbane în Grădina JaponezăLinişte. Iarbă. Soare calm. Şi oameni frumoşi adunaţi să citească. Şi să-i încurajeze şi pe alţii să o facă.

O mică sală de lectură s-a încropit sâmbătă în Grădina Japoneză din Herăstrău, cu ocazia primei ediţii Lecturi urbane din această toamnă. Peste 30 de tineri s-au aşezat confortabil pe iarbă, au ales o carte din cele aduse de organizatori şi au început să citească. Despre dragoste, despre război, despre fericire sau teamă, despre invenţii, PR, persuasiune sau organizaţii. Domenii diverse pentru oameni diverşi, cu pasiuni şi interese diferite, dar care vor să ducă mai departe o singură idee: aceea de schimbare.

O schimbare spre normalitate. Spre „cum ar trebui să fie”. Spre o lume în care parcurile, metrourile, tramvaiele şi alte spaţii publice să ne fie prietene şi să ne ajute să călătorim mai uşor şi mai plăcut în lumea cărţilor.

Şi pentru că ne bucură când vedem oameni citind, şi mai ales cărţi de la ALL :), nu puteam să nu ducem şi noi puţină ficţiune în Grădina Japoneză. Le mulţumim la rândul nostru organizatorilor, iar pe voi vă invităm să intraţi pe OrasulCiteşte.ro. Se caută cititori care să ducă magia lecturii urbane mai departe.

Mai multe despre Lecturi urbane puteţi afla şi de pe pagina de Facebook.

 

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate