Cinci cărţi pe care trebuie să le citeşti. Marţi, 11 decembrie, toate cărţile au 50% reducere

Dacă nu ştiţi ce să (mai) puneţi în coşul de cumpărături, mâine, 11 decembrie, când toate cărţile de pe www.all.ro au 50% reducere, vedeţi propunerile noastre:

Cheia, de Simon Toyne1. Cheia, de Simon Toyne

Împreună cu Simon Toyne, vă propunem o întoarcere în Ruina, într-o nouă poveste plină de acţiune şi suspans. „Cheia”, continuarea bestsellerului Sanctus, se află în topul vânzărilor  noastre.

Doar mâine, 11 decembrie, o puteţi cumpăra cu 17,5 lei în loc de 35.

Capătul cercului2. Capătul cercului, de Tom Egeland

Tot din colecţia Strada Ficţiunii, vă recomandăm bestsellerul „Capătul cercului”, de Tom Egland, proaspăt sosit de la tipar.

„O poveste inteligent construită, cu un subiect controversat.“

Corriere della Séra

„Egeland merită tot succesul de care s-a bucurat. Capătul cercului este un thriller excelent, bine documentat, care te ţine cu sufletul la gură până la ultima pagină.“

Sondag

Alexandru Arşinel, de la Dolhasca pe... Calea Victoriei3. Alexandru Arşinel, de la Dolhasca pe…Calea Victoriei

Alexandru Arşinel destăinuie drumul parcurs din satul natal Dolhasca până pe Calea Victoriei. Citind amintirile sale sincere, veţi cunoaşte un om, nu numai un artist, care evocă trei epoci istorice prin care a trecut, fiind prin argumentele invocate mai convingător decât orice carte de istorie banală. O biografie neştiută de nimeni.

Doar mâine o puteţi achiziţiona cu doar 15 lei, de pe www.all.ro.

O poveste cu Horaţiu4. O poveste cu Horaţiu, de Doina Papp

O poveste cu Horaţiu încearcă să surprindă freamătul acestui artist complex, începând cu primele sale roluri, continuând incursiunea pe scenele teatrelor care l-au consacrat şi ajungând până astăzi, când a primit o stea pe Aleea Celebrităţilor.

Doar 12,5 lei, doar pe 11 decembrie şi doar pe www.all.ro.

Şoseaua Căţelu 425. Şoseaua Căţelu 42, de Alina Nedelea

„S-ar putea spune că tot ce i se întâmplă este dramatic, uneori cumplit. Dar Alina Nedelea e o persoană solară, lipsită de patetism ieftin, care ia lucrurile aşa cum sunt. Ironică şi autoironică, de o infinită candoare pe care argoul nu numai că n-o acoperă, ci o pune, în mod paradoxal, în valoare, Alina trece prin evenimente incredibile, rămânând neatinsă, intactă lăuntric. Îşi trăieşte fireştile dureri cu discreţie şi graţie, întru totul fermecătoare.”
Nicolae Luca

Marţi, 11 decembrie, Şoseaua Căţelu 42 costă doar 10 lei pe www.all.ro.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate