"Chemarea îngerului", cea mai bine vândută noutate din Strada Ficţiunii

"Chemarea îngerului", de Guillaume MussoCel mai recent roman al lui Guillaume Musso tradus în limba română a cucerit imediat publicul cititor. Chemarea îngerului este pe primul loc în top vânzări noutăţi la Grupul Editorial ALL.

Vezi ce alte cărţi sunt în top vânzări ALL.

Cei care au citit-o sunt tare încântaţi de ea, vedeţi mărturiile de mai jos.

Indiferent dacă credeți sau nu în destin, povestea este atât de frumoasă, atât de captivantă, încât e greu să lași cartea din mână. Eu am citit-o în 2 zile, atât de mult m-a prins.

scrie Andra pe blogul ei blogu.lu/andra

Sincer, nu cred că pot găsi suficiente cuvinte de laudă pentru cartea asta. Mi-a plăcut foarte, foarte, foarte mult.
Cred că asta e prima carte a acestui autor care să fie în același timp o poveste de dragoste foarte frumoasă și un thriller care m-a ținut cu sufletul la gură până la ultima pagină.

citiţi toată recenzia pe just-other-things.blogspot.ro

L’appel de l’ange (şi având în vedere rolul telefoanelor în roman, cred că o traducere mai exactaăar fi fost Apelul îngerului 🙂 e un roman fascinant … nu poţi să-l laşi din mână odată parcurse primele 30 de pagini.

mai multe pe blogul blue-roses-blue.blogspot.ro

Acest roman a fost imprevizibil, nu mă aşteptam să ia atâtea întorsături (mai ales cea de la primele 50-100 de pagini) şi mă aşteptam la doar o simplă poveste de dragoste, dar această carte a avut mult mai mult.

spune Claudiu pe blogul cartialese.blogspot.ro

câştigătorDacă ne spuneţi ce alte cărţi a publicat Guillaume Musso la noi – le găsiţi pe all.ro ;), puteţi câştiga un exemplar din „Chemarea îngerului”. Răspunsul trebuie lăsat la acest post, până marţi, 21 august, ora 23.59. Câştigătorul va fi ales prin random.org şi anunţat aici pe blog, pe 22 august.

Actualizare: Câştigătorul premiului este comentariul cu nr. 9. Felicitări, Veronica Picioroagă!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Guillaume Musso a mai publicat la noi cartile: „Vei fi acolo” , „Fata de hartie” , „Ce-as fi eu fara tine?” si, desigur, „Chemarea ingerului”! 🙂

Am citit de le voi „Vei fi acolo” și „Ce-aș fi eu fără tine”. Știu că ați editat și „Fata de hârtie” și acum „Chemarea ingerului”, care de abia astept să îmi pice în mână.

„Salveaza-ma” , “Vei fi acolo” , “Fata de hartie” , “Ce-as fi eu fara tine?” si “Chemarea ingerului”!

[…] va intereseaza, o puteti castiga pe All Cafe pana pe 21 august. Related posts:Khaled Hosseini – The Kite RunnerSalman Rushdie – Pamantul de sub […]

Guillaume Musso a mai publicat, pe lângă această carte, următoarele: „Fata de hârtie”, „Vei fi acolo?” şi „Ce-aş fi eu fără tine” 🙂

Cartile publicate de Guillaume Musso sunt „Vei fi acolo”, „Fata de hartie”, „Ce-as fi eu fara tine” si, desigur,”Chemarea ingerului”, carte ce sper sa ajunga in bratele mele intr-un final 🙂

Din Guillaume Musso s-au mai tradus, tot la Editura All: “Ce-aș fi eu fără tine”, “Vei fi acolo”,“Fata de hartie” si “Salveaza-ma”, cea din urma la o alta editura.

Ce-as fi eu fara tine?; Fata de hartie .
Acestea sunt cele pe care le am eu.

veronica picioroaga,

„Fata de hartie”,”Vei fi acolo”, „Ce-as fi eu fara tine?” „Chemarea ingerului” -tare mult imi doresc sa citesc cartea asta!

Guillaume Musso se regaseste la noi cu cartile: „Fata de hartie”, „Chemarea ingerului”, „Ce-as fi eu fara tine?” „Vei fi acolo” .

Guillaume Musso a mai publicat la noi: „Fata de hartie”, „Ce-as fi eu fara tine?”, „Vei fi acolo?” si „Chemarea ingerului”.

veronica picioroaga,

Sunt foarte fericita ca am in sfarsit ocazia sa citesc aceasta carte ! Va multumesc mult!

[…] o dată) filmul şi apoi prin a vă povesti de ce cred eu că se potriveşte aşa de bine cu Chemarea îngerului, o carte pe care am terminat-o de curând.  Nu ştiu dacă să le numesc coincidenţe sau […]

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate