Cele mai vândute titluri de la Târgul de carte Gaudeamus

Cheia„Cheia”, continuarea bestsellerului „Sanctus”, de Simon Toyne, se află pe primul loc în topul vânzărilor Grupului Editorial ALL la Târgul de carte Gaudeamus 2012.

Cheia este un roman bine scris, cu un ritm alert, o poveste plină de acţiune, care te ţine cu sufletul la gură, şi un puzzle pe care personajele principale trebuie să îl rezolve cumva, înainte ca lumea să dispară.

Kirkus Reviews

O poveste cu HoraţiuO poveste cu Horaţiu, de Doina Papp este a doua cea mai căutată carte din standul ALL.

O poveste cu Horaţiu încearcă să surprindă freamătul acestui artist complex, începând cu primele sale roluri, continuând incursiunea pe scenele teatrelor care l-au consacrat şi ajungând până astăzi, când a primit o stea pe Aleea Celebrităţilor.

Alexandru Arsinel De la Dolhasca pe... Calea VictorieiPe cea de-a treia treaptă a podiumului se află tot o biografie: Alexandru Arşinel, de la Dolhasca pe…Calea Victoriei. Maria Capelos într-o discuţie amicală cu Alexandru Arşinel.

Citind amintirile sale sincere, veţi cunoaşte un om, nu numai un artist, care evocă trei epoci istorice prin care a trecut, fiind prin argumentele invocate mai convingător decât orice carte de istorie banală. Îşi pune pe tavă sufletul prin relatarea unei biografii neştiute de nimeni.

Ileana Lucaciu

Voi ce cărţi aţi cumpărat din standul nostru?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Nici nu ma asteptam sincer sa fiu, sa nu fie Cheia pe primul loc 🙂
Abia astept s-o devorez.

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate