Ce noutăţi editoriale pregătim pentru luna februarie

Ali şi NinoÎn colecţia Iubiri de altădată pregătim unul dintre cele mai frumoase romane de dragoste scrise vreodată, Ali şi Nino, de Kurban Said. Romanul a apărut în 1937 şi a fost tradus în peste 30 de limbi.

„Ali şi Nino” spune o poveste de dragoste arhetipală, care se distinge prin atmosfera exotică, demnă de O mie şi una de nopţi, dar şi prin abordarea unui subiect modern: eternul conflict al civilizaţiilor.

Kurban Said subjugă cititorul cu gustul atemporal, aspru şi sofisticat al Asiei. Farmecul misterios al tradiţiilor şi preceptelor musulmane, chemarea irezistibilă a stepei şi a mării se desfăşoară asemenea unui opulent covor de Isfahan, prin descrieri delicate, elaborate.

Feuchtwanger - Vulpile în viePentru pasionaţii de roman istoric avem în lucru: Vulpile în vie, de Lion Feuchtwanger. Romanul ne arată splendoarea şi corupţia Curţii de la Versailles. Dincolo de rafinament şi strălucire se profilează făţărnicia şi îndârjirea aristocraţilor hotărâţi să-şi urmeze scopurile personale până la capăt.

„Un roman de proporţii epice, care prezintă cititorului portrete realiste ale unor personaje istorice fascinante.“

The Literary Encyclopedia

Călătoria unei steleMiley Cyrus a devenit un fenomen în industria televiziunii şi a muzicii. Dintr-o fetiţă obişnuită, de la o fermă din Tennessee, s-a transformat într-o adolescentă care îşi petrece zilele prinsă între concerte, şedinţe foto şi filmări.

În ciuda celebrităţii, Miley a rămas fidelă crezurilor care au ajutat-o să devină un om puternic. Călătoria unei stele prezintă o perspectivă înduioşătoare, plină de sentimente şi amuzantă asupra maturizării. Miley vorbeşte fără reţineri despre momentele frumoase şi mai puţin frumoase şi îi invită pe cititori în lumea ei.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate