Căutaţi cadoul perfect de Crăciun? Îl găsiţi pe all.ro

Ştim cât de mult vă place să le oferiţi celor dragi tot ce-i mai bun, de aceea am pregătit pentru voi nouă pachete cadou de Crăciun, la preţuri speciale.

Pentru surori, mamefiice şi soţii am creat pachetul Clubul iubitoarelor, care le va răsfăţa cu o lectură delicioasă cu gust de ciocolată: Clubul iubitoarelor de ciocolată, cu un carneţel pe care pot să noteze cele mai frumoase citate din carte, un magnet de frigider, dar şi cu o ciocolată Heidi – că sigur aşa lectură le va trezi pofta de ciocolată bună.

Pachet Clubul Iubitoarelor pentru mama

Pachet Clubul Iubitoarelor pentru SoţiePachet Clubul Iubitoarelor pentru Fiica

Pachet Clubul Iubitoarelor pentru Sora

 

 

 

 

 

Tot pentru doamne, de data aceasta pentru cele pasionate de gătit, avem alte două pachete: Tehnici culinare şi Salate – cadou special pentru fiice (ce conţine două cărţi şi un carneţel: Tehnici culinare şi ustensile de bucătărie, Salate şi Carneţelul fiicei meie), Tehnici culinare şi Sosuri – un cadou special pentru mame (include cărţile Tehnici culinare şi ustensile de bucătărie, Sosuri şi Carneţelul pentru o minunată mamă).

Pachet cadou Tehnici culinare şi Salate

Pachet Tehnici culinare şi Sosuri

Pachet Tehnici culinare şi Condimente

 

 

 

 

 

 

 

Să nu credeţi că i-am uitat pe domni. Şi pentru ei avem două pachete cadou: Sanctus pentru soţ (ce conţine un exemplar din bestsellerului anului 2011 la Editura ALLFA, „Sanctu”, de Simon Toyne, romanul „Iubire neasemuită” şi un magnet special pentru soţ), dar şi Tehnici culinare şi Condimente – pentru bărbaţii care îşi ajută prietenele şi soţiile în bucătărie. În acest pachet cadou am pus „Tehnici culinare şi ustensile de bucătărie”, „Condimente” şi „Carneţelul – unui om cu totul deosebit, soţul meu”.

Vă aşteptăm pe all.ro să vedeţi toate pachetele cadou. Vă spunem, cu aceste cadouri de la noi nu aveţi cum să daţi greş de Crăciun 😉

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate