Cărţile pentru casă şi grădină au 30% reducere pe www.all.ro

1001 de idei pentru grădina ta

Aţi început să amenajaţi grădinile? Venim în sprijin cu o reducere de 30% la cărţile pentru casă şi grădină. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil până pe 30 aprilie 2012.

Cartea 1001 de idei pentru grădina ta este o sursă de informaţii care să vă călăuzească munca în grădină şi care vă va ajuta să economisiţi timp şi bani. Conţine multe secrete ale meseriei, sfaturi şi soluţii pentru îndreptarea lucrurilor care nu v-au ieşit bine.

Autoarea se ocupă de orice colţişor al grădinii – aveţi astfel posibilitatea să obţineţi cele mai reuşite flori, recolte sau amenajări decorative care se pot realiza pe terenul de care dispuneţi.

Dacă doriţi să transformaţi grădina într-un loc idilic şi romantic în care să vă relaxaţi alături de cei dragi, vă recomandăm să citiţi Grădini romantice. Acest lexicon vă spune tot ce trebuie să ştiţi despre alegerea plantelor potrivite, amenajare şi accesorii.

Cei care staţi la bloc veţi găsi în Plante pentru balcon şi terasă cel mai bun ghid pentru amenajarea unui mic colţişor verde. Veţi afla o mulţime de combinaţii de plante şi ghivece.

Cărţile pentru casă şi grădină au 30% reducere pe all.ro până pe 30 aprilie

Alte cărţi cu preţ redus despre casă şi grădină vă aşteaptă pe www.all.ro.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate