Cărțile ALL vă așteaptă la Târgul Librex 2014 din Iași

Dragi prieteni, primăvara începe bine, pentru că timp de patru zile, de miercuri şi până duminică, Editura ALL vine la Iași cu tot ce are mai bun: literatură, carte academică, manuale, carte şcolară şi pentru copii! Ne bucurăm să participăm la acest eveniment deosebit într-unul dintre cele mai frumoase orașe ale României, sub genericul ”Primăvara cărților la Iasi”.

Editia a XXII‐a a Târgului de Carte LIBREX va avea loc în perioada 12 – 16 martie 2014, în incinta Palas Mall, nivelurile 0 și 1. Ne veți găsi cu oferte de nerefuzat în inima capitalei Moldovei, lângă Palatul Culturii, alături de alți expozanți și un întreg program de evenimente.

librex-2014-afis

LIBREX 2014  cuprinde lansări de carte, prezentări de colectii, sesiuni de autografe, conferinte, seminarii, dezbateri, întâlniri cu autorii, mese rotunde, momente artistice, prezentări de produse si servicii, demonstratii de ofertă, concursuri etc., în conformitate cu profilul evenimentului, care se vor desfăsura în Agora EX LIBRIS – spatiul de evenimente din cadrul Târgului sau una dintre cele două săli de conferinte Mozart si Vivaldi din incinta Palas Mall, de la nivelul II.

Afis Oferta Martisor Targuri

Vă aşteptăm cu drag să răsfoiţi cele mai noi apariţii ale Editurii ALL, precum şi titlurile deja consacrate. Oferta din cadrul târgului cuprinde cărți la 5, 10 și 15 lei, precum și reduceri de până la 50%! Nu ezitați să dăruiți un mărțisor care durează și oferă bucurie o viață întreagă 🙂

Programul de vizitare este de miercuri până sâmbătă, între orele 10:00 și 20:00, iar duminică, în ultima zi de târg, 10:00 – 17:00. Accesul vizitatorilor este gratuit pe toată perioada evenimentului.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Va fi prezenta si cartea juridica?

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate