"Cărţi pereche pentru suflete pereche", o nouă campanie pentru librării

Cărţi pereche pentru suflete perecheFebruarie este o lună plină de iubire, iar noi o sărbătorim cum se cuvine printr-o nouă campanie, Cărţi pereche pentru suflete pereche, desfăşurată în librării între 1 februarie şi 10 martie.

Conceptul de “suflete pereche” vine din mitologia greacă. Legenda spune că strămoșii noștri aveau fiecare două capete și patru brațe. Supărându-i pe zei, aceștia i-au pedepsit, despicandu-i in două, pe jumătate. Așa s-a născut omul. Condamnarea noastră pe pământ este să ne petrecem viața căutând cealaltă jumătate, sufletul nostru pereche. O bizară fantezie a intimității omenești, idea că unu plus unu ar putea cândva, cumva, sa fie egal cu unu.

Pentru că tu ți-ai găsit sufletul pereche, am pregătit pentru fiecare dintre voi ce știm noi mai bine: o carte pentru el și o carte pentru ea. Cărțile sunt pentru sufletele pereche și sunt legate de un semn de carte. Aceste semne pot fi unite într-un întreg. Poezia este făcută să aibă ințeles în fiecare jumatate în parte, dar sensul ei final nu poate fi descoperit decât unind jumătațile semnelor de carte.

Așa cum sufletul pereche are sens numai dupa ce și-a descoperit jumătatea, în același fel, prin campania “Cărți pereche pentru suflete pereche” vă ajutăm să descoperiți din nou iubirea, pasiunea și bucuria de a citi o carte….. împreună!

Iată ce pachete vă propunem:

Sanctus şi Fata de hârtieSanctus, de Simon Toyne pentru el şi Fata de hârtie, de Guillaume Musso pentru ea

“Fata de hârtie” spune povestea unei călătorii halucinante, în care un scriitor celebru trebuie să-şi recapete inspiraţia, ca să poată salva viaţa femeii de care tocmai se îndrăgosteşte

În acest timp, el poate citi bestsellerul internaţional “Sanctus”. Plin de mister, intrigi şi ritualuri de o violenta inimaginabilă.

Găsiţi pachetul aici.

Cheia şi Cartea viitoruluiCapătului cercului, de Tom Engeland pentru el și P.S. Te iubesc, de Cecilia Ahern pentru ea

“Cheia” lui Simon Toyne este un roman cu ritm alert, o poveste plină de acţiune şi suspans, “un puzzle pe care personajele principale trebuie să îl rezolve cumva, înainte ca lumea să dispară” (Kirkus Reviews).

Şi pentru ea am ales o carte plina de mister, care însă vorbește cu delicatețe despre dragoste, prietenie și imprevizibilitatea vieții. Găsiţi pachetul aici.

Capătul cercului şi P.S. Te iubescCheia, de Simon Toyne pentru el şi Cartea viitorului, de Cecilia Ahern pentru ea
Pentru el am rezervat o noutate din colecţia Strada Ficţiunii Bestseller, „Căpătul cercului”, scris de norvegianul Tom Engeland.” Este un thriller excelent, bine documentat, care te ţine cu sufletul la gură până la ultima pagină.” (Sandag)

“P.S. Te iubesc” este dovada ca dragoste adevarata nu moare niciodata. Holly rămâne singură după moartea soţului ei şi trebuie să înveţe să supravieţuiască. Printr-o “listă” alcătuită din zece scrisori, el o ajută, de dincolo de moarte, să ia viaţa de la capăt. Găsiţi pachetul aici.

Două cărți bune și multă iubire sunt combinația perfectă pentru o zi în doi.
Lectură plăcută!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

[…] All a organizat ieri intr-un Mall din Bucuresti un Flash mob. Evenimentul face parte din campania “Carti pereche pentru suflete pereche” desfasurata in librarii intre 1 februarie si 10 […]

[…] n-a fost o întâmplare că totul s-a petrecut pe 14 februarie. A fost vorba despre Cărți pereche pentru suflete pereche. Și a fost vorba de iubire: Când orchestra va tăcea, eu voi dansa în continuare… Când […]

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate