Cărţi ideale pentru cadouri

Cărţi cadouri de CrăciunCărţile nu au cum să lipsească de sub bradul de Crăciun (Suntem de acord cu aceasta, da?). Vă recomandăm câteva titluri cu care nu aveţi cum să daţi greş 😉

Prichindeii se vor bucura să primească de la Moş cubul Pixi. Acesta conţine cele 12 cărticele educative ale seriei. Seria Pixi este alcătuită din cărticele care se adresează copiilor între 3-7 ani. Cu desene atractive şi text pe înţelesul copiilor, cărticelele prezintă aventurile unui spiriduş, Pixi, şi ale prietenilor săi, animalele din pădure. Fiecare cărticică se încheie cu un joc care să-i ajute pe copii să-şi însuşească informaţiile importante.

Magia Crăciunului poate continua cu aventurile Oksei Pollock (Tărâmul invizibil – vol. 1, Pădurea rătăciţilor – vol. 2, Inima celor două lumi – vol. 3), o adolescentă ce descoperă într-o zi că are puteri supranaturale. Pe trupul ei apare o cicatrice cât se poate de stranie. Bunica Dragomira îi dezvăluie marele secret al originii lor: familia Pollock vine din Edefia, o lume invizibilă aflată în pericol, iar Oksa este ultima speranţă de salvare a acestui ţinut mirific.

,,O poveste magică absolut fermecătoare, despre puterea binelui. Puternică şi emoţionantă!”
L`Alsace

Plante aromaticePentru femeile speciale din viaţa voastră vă recomandăm cărţile din colecţia Lexicon Dumont. Cartonate şi cu pagini color, reprezintă un cadou elegant şi util. Salate, Sosuri, Condimente sau Plante aromatice sunt cele mai căutate cărţi din colecţie.

În categoria cărţilor ALL ideale pentru cadouri intră şi albumele din Seria 100: 100 de minuni ale Chinei, 100 de minuni ale Italiei sau 100 cele mai frumoase muzee ale lumii.

ChitaristulFanii colecţiei Strada Ficţiunii vor savura povestea adolescentului Emilio, care dimineaţa munceşte în atelierul unui mecanic, iar după-amiaza merge la şcoală. Când vărul lui, Raimundo, se întoarce de la Paris şi îi povesteşte despre marile succese pe care le-a avut cântând flamenco la chitară, Emilio se lasă purtat de visul acestei vieţi boeme şi se hotărăşte să devină chitarist.

În curând, soţia şefului lui – o adevărată femme fatale – îi cere să-i dea lecţii particulare de chitară, şi astfel Emilio îşi descoperă pasiunea pentru muzică, pentru artă, pentru femeile frumoase, dar şi pentru pericol.

Voi ce cărţi recomandaţi pentru cadouri?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Cartea despre plantele aromatice o recomand si eu.
E potrivita pentru un cadou si nu numai!
Am facut o recenzie pe care o puteti citi aici:
http://lecturidemamica.wordpress.com/2012/11/26/lexiconul-dumont-de-plante-aromatice/

Claudia, îţi mulţumim mult pentru recomandare şi recenzie. Te mai aşteptăm pe la noi 😉

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate