Bine v-am găsit!

ALL CafeCafeaua este, pentru mulţi dintre noi, momentul de linişte. Poate singurul al zilei. În care suntem noi cu noi, evadaţi pentru câteva minute din iureşul cotidian. În care ne punem gândurile în ordine şi suprimăm orice conexiune cu faxul ce trebuie trimis, cu prezentarea ce trebuie susţinută sau copiii ce trebuie pregătiţi şi duşi la şcoală.

Cofeina ajunge în sânge şi mai apoi la creier. Treptat, senzaţia de somn începe să dispară, iar corpul nostru devine mai energic. Şi nu ar fi perfect dacă am avea un stimulent asemănător şi pentru minte? Un drog uşor care să ne mişte şi mai mult rotiţele şi care să ne propulseze într-o cafenea din New York, unde un tânăr îşi aşteaptă iubita, pe stăzile Moscovei, unde, după dezgheţ, apar ghioceii sau într-o cameră din Evul Mediu, printre ideile lui Galileo Galilei.

Cu ALL Cafe vrem sa vă aducem un moment pentru trup şi spirit. Recomandări de lectură, evenimente culturale, noutăţi editoriale şi întâlniri cu scriitori români şi internaţionali, toate la o cafea virtuală – dar pe care suntem pregătiţi să o bem cu voi şi în offline. Haideţi să avem un moment de linişte împreună, să bem cafeaua cu cele mai frumoase cărţi de la ALL.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate