Aniversăm 1 an de Strada Ficţiunii, printr-un joc Scavengers Hunt cu bloggeri şi lansare "Cevengur"

Miercuri, pe 28 martie, vă invităm la un dublu eveniment: un Scavengers Hunt şi lansarea unui roman de excepţie – Cevengur, de Andrei Platonov.

Începând cu ora 16.30, ne întâlnim în Centrul Vechi al Bucureştiului pentru un Scavengers Hunt, al cărui rezultat se doreşte a fi: realizarea unui nou vizual pentru colecţia de literatură Strada Ficţiunii. Vor participa 4 echipe, cu câte 5-8 membri fiecare. Patru dintre cei mai cunoscuţi bloggeri de la noi vor fi lideri de echipă, dar şi fi parteneri media ai evenimentului: Elena Cîrîc (elenaciric.ro), Raluca Popa (raluxa.com), Toma Nicolau (tomanicolau.ro) şi Alexandru Tunaru (tunaru.ro).

Scavengers Hunt

Bloggerul lider îşi va selecta echipa dintre cititorii blogului său; dacă doriţi să participaţi trebuie să intraţi pe blogul liderului dorit şi să vă înscrieţi. Participanţii vor fi recompensaţi cu câte un pachet de cinci cărţi din Strada Ficţiunii, un cod de reducere de 30% la toată colecţia, pe www.all.ro, pentru un an de zile şi vor intra în tombola cu premii: o bicicletă de la Biciclop,  două tablete Evo Tab2 şi 3 e-readere Evo Book, oferite de prietenii de la Evolio.

Membrii fiecărei echipe vor fi legaţi unii de alţii, vor primi o listă de taskuri şi vor avea o oră la dispoziţie să le îndeplinească. Echipa care va îndeplini toate taskurile va fi declarată câştigătoare si va contribui la realizarea noului vizual al colecţiei Strada Ficţiunii.

În aceeaşi zi, începând cu ora 18.00, la Godot Café-Teatru va avea loc lansarea unui roman – eveniment: Cevengur, de andrei Platonov. Vezi 101 cuvinte despre Cevengur

Vor participa: Maria Coman (realizator Antena 3), Antoaneta Olteanu (profesor universitar), Costi Rogozanu (critic), Ovidiu Simonca (jurnalist), Viorel Zaicu (Director editorial Grupul Editorial ALL) şi Mario Demezzo (Vicepreşedinte Grupul Editorial ALL).

Actorul Vlad Logigan va citi un fragment din roman.

Lansare Cevengur

La ora 18.30 va fi dezvăluit noul vizual realizat de echipa câştigătoare. Această imagine nou creată din elementele aduse de bloggeri, prin îndeplinirea taskurilor, va fi folosită ulterior de Editura ALLFA în materialele de promovare a colecţiei Strada Ficţiunii.

Evenimentul va fi urmat de un recital susţinut de Dan Teodorescu (Taxi).

“Strada Ficţiunii este nu doar colecţia noastră de suflet, ci un pariu pe care l-am pus şi pe care acum, după un an de zile, suntem tot mai siguri că o să-l câştigăm. Am pariat pe scrieri clasice, mai puţin cunoscute publicului român, pe scrieri contemporane ale unor autori mai puţin celebri şi pe romane bestseller, care au făcut deja înconjurul lumii. I-am adus pe Italo Calvino, Saşa Sokolov, Luis Landero, Julian Sanchez, Simon Toyne, autori care ne-au depăşit cu mult aşteptările în aprecierea publicului.
Pe Strada Ficţiunii, cu fiecare metru parcurs eşti altul, mai bun, mai deştept şi mai bogat. Iar când ajungi la capăt nu te întorci pentru că Strada Ficţiunii nu are capăt…

Acum, la un an de Strada Ficţiunii venim cu un roman-eveniment: “Cevengur”, de Andrei Platonov, dar şi cu un concept nou de promovare, cum este Scavengers Huntul, prin care dorim să implicăm şi să aducem mai aproape prietenii şi cititorii ALL.” a declarat Mario Demezzo, vicepreşedinte Grupul Editorial ALL.

Editura ALLFA are un portofoliu bazat în special pe literatură, oferind titluri dintre cele mai variate, pentru toate vârstele şi gusturile. În 2011 a lansat colecţia Strada Ficţiunii, în care sunt reunite romane clasice, contemporane şi populare (bestselleruri).

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

echipa Ralucai 😀

Dom’ Mario, da’ care-i targetu’ vostru, bre? Când v-aţi segmentat piaţa, aţi hotărât că produceţi numa’ pentru studenţi şi lucrători la administraţia financiară? Că altfel nu-mi explic cum de lansaţi toate celea numa’ de la ora 18:00, când middle classu’ încă n-a spart uşa biroului. Voi şi cu Institutul Italian. :))

@Alina, te aşteptăm cu drag.

@diacritica, dumneavoastră de la ce oră propuneţi o lansare de carte? 😛

as dori si eu sa particip dar nu inteleg exact cu ma pot inscrie
Dacă doriţi să participaţi trebuie să intraţi pe blogul liderului dorit şi să vă înscrieţi – adica ar trebui sa ii trimitem celui in a carui echipa dorim sa fim un mesaj?

Ramona, da, intră pe blogul liderului dorit şi lasa-i un comentariu sau trimite-un un e-mail. Găseşti datele necesare la rubrica contact.

Măcar de la 18:30, dacă vă doriţi şi altceva decât elevi, studenţi şi bugetari. Pentru că tind să cred că o bună parte din cifra de afaceri vă vine de la cei care lucrează de la 9 la 18:00+.
Pe ăia de la Institutul Cultural pot să-i înţeleg că pun toate filmele de la 18:00 (am ajuns şi la ora aia, iar sala era exemplar de goală) – în fond, şi ei tot bugetari sunt, un fel de tanti la ghişeul de la Administraţia Culturală.
Da’ editura privată care lansează la 17:00, 17:30, 18:00 – asta nu pot s-o-nţeleg. E ca şi cum producătorul de bere şi-ar pune clipul publicitar în timpul telenovelei de la 16:00.

[…] nou creată din elementele aduse de noi, prin îndeplinirea taskurilor, va fi folosită ulterior de Editura ALLFA în materialele de promovare a colecţiei Strada Ficţiunii. Evenimentul va fi urmat de un […]

[…] sunt doar câteva locuri în echipele la Scavengers Hunt-ul pe care îl organizăm miercuri, 28 martie, de la ora 16.30 în Centrul Vechi al Bucureştiului. […]

[…] nebunia s-a încheiat pe muzica lui Dan Teodorescu (Taxi). Eu a trebuie să plec mai repede, dar am avut […]

[…] Elena: Jules, Anca Duma, Ioana și Miruna Grama, dar mai ales Editurii All care a făcut posibilă această aventură urbană, în urma căreia s-au ales cu un vizual inedit pentru următoarele 12 […]

[…] Strada Ficţiunii împlineşte un an! Cu această ocazie, Editura All a organizat ieri un Scavengers Hunt la care am participat şi […]

[…] la una bucată interviu la RomAero (aștept răspunsul săptămâna care vine) și am fost și la Scavengers Hunt-ul organizat de Editura Allfa (în echipa Ralucăi) cu ocazia împlinirii frumosului anișor de […]

[…] la 16:30 în față la Godot Cafe-Teatru. Ce am căutat acolo? Pai una bucată dublu eveniment: Scavengers Hunt și lansarea perlei anului din punct de vedere literar – ”Cevengur” de Andrei Platonov. De ce […]

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate