Andrei Gheorghe despre rolul său de ambasador de brand la Editura ALL: "A dream job"

Andrei Gheorghe, ambasadorul nostru de brand, a vorbit pentru 4arte.ro Andrei Gheorghe recomandă Sanctusdespre cum este să promovezi cărţile ALL.  „Este o ocupaţie  foarte frumoasă, instructivă şi veselă. Să citeşti cărţi şi să vorbeşti despre cărţile citite. A dream job!”, spune el.

Andrei Gheorghe a povestit despre rolul său ca ambasador de brand, dar şi despre „Sanctus” şi autorii săi preferaţi.

Care este rolul tău în calitate de ambasador de brand?

Să citesc, să propăvăduiesc vorbe de scriitori şi scriitoare, să mă întâlnesc cu oameni inteligenţi, în tihnă, pe înserat şi să pierdem ore în şir discutând despre Sorokin şi Philip Roth.

În toamna lui 2011 ai promovat intens romanul “Sanctus” al britanicului Simon Toyne, apărut la Editura ALLFA, în colecţia Strada Ficţiunii. Ce ar trebui să ştie cei care ezită să-l citească pentru că au auzit în presă că e un fel de “Codul lui Da Vinci”, aparţinând lui Dan Brown, pe care mulţi nu-l agreează?

Am observat insuccesul planetar al lui Dan Brown pe care mulţi nu-l agreează, iar Simon Toyne vă garantez că este un bărbat foarte plăcut şi care mai şi scrie mult mai bine decât Dan Brown. Nu că asta ar fi ceva greu, dar Simon scrie curat, iute şi foarte citibil. O carte perfectă şi dacă în week-end te duci la mall şi cheltui un milion ca să vezi un film pe care-l uiţi la ieşire, atunci mai bine îţi cumperi un “Sanctus” de la care primeşti inevitabil mai mult.

Care este următorul proiect al editurii în care vei fi implicat în calitate de ambasador de brand?

“Critica raţiunii inutile şi insuficiente” a cărei lansare inter-galactică va avea loc la sfârşitul lunii ianuarie în Braşov.

Interviul complet se găseşte aici.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

[…] ba la Kanal D, ba la guvern, ba „Rătăcit în Pana mea”, ba la „Poker…”, ba la All, ba în mall… Nu degeaba semi-zeului mediatic i se mai spune și Andrei Gheorghe […]

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate