Am plantat puieţi din #vALLuntar la Snagov

vALLuntar echipaAm petrecut o zi foarte frumoasă sâmbăta aceasta la Snagov, unde am plantat o parte dintre puieţii obţinuţi în campania online vALLuntar “Mai multe cărţi, mai multe şanse”: bloggerii citesc şi plantează copaci.

Am fost 50 de voluntari (angajaţi ai Grupului Editorial ALL, bloggeri şi cititori activi din mediul online) şi am reuşit să plantăm în jur de 150 de puieţi, puşi la dispoziţie de ROMSILVA. Restul copacilor obţinuţi de bloggeri vor fi plantaţi de către echipele de specialişti din cadrul ROMSILVA.

632 de copaci vor fi plantaţi urmare a recenziilor şi comentariilor publicate pe blogurile celor 240 de participanţi la campanie. În perioada 24 februarie – 23 martie 2012 s-au scris 522 de recenzii şi s-au adunat 10.607 de comentarii.

Prin campania vALLuntar, Grupul Editorial ALL şi-a propus să încurajeze lectura şi voluntariatul. Astfel, în perioada 4-17 februarie 2013 editura a pus gratuit la dispoziţia fiecărui blogger câte două cărţi la alegere de pe www.all.ro. Bloggerii au citit, au scris recenzii la cărţile ALL pe blogul personal şi au adunat comentarii. 15 comentarii la recenzia publicată însemnă un copac plantat.

Sunt 18 judeţe în care bloggerii au plantat (sau urmează să planteze) copacii obţinuţi: Argeş, Bacău, Brăila, Braşov, Bistriţa Năsăud, Bucureşti – ILFOV, Călăraşi, Constanţa, Cluj, Galaţi, Giurgiu, Harghita, Maramureş, Prahova, Sibiu, Timiş, Vrancea, Iaşi.

„Le mulţumesc celor 50 de vALLuntari care au venit sâmbătă la acţiunea de plantare a copacilor, la Snagov. Toţi cei 632 de copacii plantaţi, atât în Bucureşti cât şi în restul ţării, vor fi peste timp mărturia unui lucru special, în care oameni
frumoşi, plini de entuziasm s-au implicat fără rezerve.

Mă bucur că Grupul Editorial ALL are în preajma lui oameni plini de energie pozitivă, care sunt dispuşi să investească timp şi suflet pentru lectură, pentru comunitate şi pentru oamenii din jurul lor. Le mulţumesc din nou tuturor şi m-aş bucura să îi revăd şi la ediţia a treia a campaniei” – a declarat Mario De Mezzo, CEO Grupul Editorial ALL.

Fotografii de la acţiunea de la Snagov se găsesc pe pagina de Facebook Editura ALL, urmând linkul http://on.fb.me/16GsBwJ

În prima ediţie vALLuntar, din 2012, s-au implicat 150 de bloggeri, s-au citit 280 de cărţi şi s-au adunat 200 de ore de voluntariat. O echipă de angajaţi ALL a facut voluntariat în două centre alese de bloggeri: Hospice şi Policy Center for Roma and Minorities).

Grupul Editorial ALL (Editura ALL, ALL Educaţional, Editura ALLFA) este unul dintre principalii jucători pe piaţa de carte din România, având conform estimărilor oficialilor companiei o cotă de piaţă de 7,5%.

Partener Social Media: Blogal Initiative
Parteneri Media: Metropotam9amŞapte SeriGreen-ReportIncome MagazineHotcityCariere OnlineLiterNetMediaBrief

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

[…] trecută am fost, alături de alţi voluntari şi membri ai personalului editurii All, la plantat de copăcei în pădurea Snagov. Îndrumaţi şi supravegheaţi de personalul Romsilva, […]

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate