ALL, la Târgul Internațional de Carte și Muzică din Brașov

Toată luna martie ne-am întâlnit cu cititorii prin țară, iar după Craiova și Iași a venit rândul Brașovului. Din 20 și până pe 23 martie suntem prezenți cu cărțile ALL la Târgul Internațional de Carte și Muzică, ajuns la cea de-a XI-a ediție.

Editura ALL vă așteaptă în fiecare zi, de joi până duminică, la Brașov Business Park cu literatură, carte academică, manuale, carte şcolară şi pentru copii la prețuri mult reduse! Vă aşteptăm cu drag să răsfoiţi cele mai noi apariţii, precum şi titlurile deja consacrate. Oferta din cadrul târgului cuprinde cărți la 5, 10 și 15 lei, precum și reduceri de până la 50%!

În plus, sâmbătă, pe 22 martie sunteți musafirii noștri la o întâlnire de excepție cu autoarea Paula Săcui și invitatele ei speciale, jurnalista Pro TV Amalia Enache și realizatoarea radio&TV Nora. Vorbim despre cartea Paulei, ”Nu mi-e frică”, roman scris în 14 zile, publicat anul trecut la Târgul Gaudeamus și cu primul tiraj epuizat după nici o lună.

Afis SACUI Libris Brasov

Din 2003, Târgul de la Brașov, organizat de Asociatia Libris Cultural Brasov și partenerii săi a căutat să aducă mai aproape cultura de brașoveni. Dincolo de abundența ofertei, de reducerile practicate de edituri și casele de discuri, Târgul de la Brașov a mizat întotdeauna pe nenumăratele lansări, recitaluri, mese rotunde și, desigur, spectacolele pe care le-a oferit celor care i-au călcat pragul. Desfășurat în cel mai modern centru expozițional din oraș, din agenda Târgului nu lipsește promovarea scriitorilor și artiștilor locali, precum și a celor cu renume național, chiar internațional.

BTAFIS

Vă așteptăm la Târgul Libris, accesul vizitatorilor este gratuit pe toată perioada evenimentului!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate