Alege sloganul pentru Sian Books, noul imprint al Grupului Editorial ALL

Logo SianDragile nostre cititoare,

avem nevoie de ajutorul vostru!

După cum poate aţi aflat de pe Facebook, în grupul nostru şi-a făcut locul o nouă editură, Sian Books.  Este singura editură din România dedicată exclusiv femeilor.

Editura Sian Books își propune să acopere o gamă cât mai largă a preocupărilor sexului frumos, de toate vârstele. De la îngrijire, sănătate, dezvoltare personală, timp liber, relații și parenting, la cunoașterea eroinelor care au schimbat cursul istoriei sau la ultimele informații din lumea modei.

Sian Books doreşte să vă răsfeţe cu volume și autori de top din domeniile voastre preferate, prezentate într-o manieră elegantă, dar modernă, plină de prospețime și îndrăzneală.

Vrem să alegem cel mai bun slogan pentru noua editură. Vă invităm să votaţi sloganul preferat pe pagina de Facebook Sian Books:

1. All the Books a Lady Needs

2. Ladies Only

3. What Smart Ladies Read

Sloganul cu cele mai multe voturi înregistrate până la data de 7 mai va fi ales să reprezinte noua editură.

Ne-am bucura să veniţi şi cu alte sugestii, printr-un comentariu pe Facebook. Dacă ne place o variantă foarte mult, o vom alege, urmând ca cea care îl propune să devină fondator spiritual al Editurii Sian Books. Aceasta va primi câte un exemplar din toate apariţiile editoriale Sian Books timp de un an (până pe 7 mai 2014).

Atenţie, dacă alegem un slogan din cele propuse de voi, drepturile de autor revin editurii Sian Books.

P.S. Sunt luate în considerare doar sugestiile venite din partea doamnelor şi domnişoarelor 🙂

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Imi place PS :))))) Si va felicit inca o data pentru initiativa, dar sliganul trebuie sa fie in engleza? Ma gandesc ca limba romana este totusi una frumoasa, iar in limba noastra cartea e substantiv feminin 😀

Kadia, editura şi colecţiile sunt gândite în limba engleză, astfel şi sloganul trebuie să fie în ton. Îţi mulţumim pentru sugestiile de pe Facebook!

Scuze pentru greseli… dar intelegeti voi 🙂

De ce nu un slogan care sa sune bine in ambele limbi 🙂 ?

Prefer prima varianta de slogan.

Al doilea punct
Ladies Only

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate