2% pentru Hospice – Casa Speranţei

Campania vALLuntar a intrat în etapa a doua: voluntariatul propriu-zis. Hospice – Casa Speranţei este unul dintre cele trei centrele propuse de bloggeri, unde echipa ALL va face voluntariat în următoarea perioadă. Hospice se ocupă de îngrijirea bolnavilor incurabili în stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din România şi centru de excelenţă pentru Europa de Est, în domeniul îngrijirii paliative.

Primul lucru cu care ne-au rugat să îi ajutăm este completarea formularelor pentru direcţionarea celor 2% din impozitul pe 2011.

Noi ne-am apucat deja să le completăm şi să ne convingem prietenii şi cunoscuţii să redirecţioneze 2% din impozitul pe 2011 către Hospice – Casa Speranţei. Ne-am bucura daca aţi face şi voi acelaşi lucru. Formularele (230 sau 200 după caz) pot fi descărcate de pe site-ul Hospice. După ce le completaţi, ori puteţi merge singuri să le depuneţi, ori îi puteţi ruga pe cei de la Hospice să vă ajute. Sau, dacă sunteţi din Bucureşti, ni le puteţi aduce nouă, în Constructorilor. Data limită pentru depunere este 25 mai, însă nu lăsaţi pe ultimul moment, da?

Hospice Casa Speranţei

Cât de mult înseamnă semnătura ta?

Camelia are 8 ani și locuiește împreună cu o familie numeroasă într-o casă de lângă Brașov. Dacă privești adânc în ochii ei mari poţi să-i citești povestea…

Această poveste nu va fi foarte lungă, deoarece Camelia suferă de o boală care îi numără zilele. Ea este unul dintre cei 1700 de pacienţi, bolnavi incurabili, pe care Hospice Casa Speranţei îi îngrijește anual.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

[…] HOSPICE Casa Speranţei, centrul la care facem voluntariat în urma campaniei vALLuntar, v-am mai povestit. Ei sunt […]

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate