Oraşele invizibile, de Italo Calvino, cartea-vedetă la Serile italiene

Joi, 10 aprilie de la ora 18:00 vă invităm la o întâlnire specială cu Oraşele invizibile, roman devenit clasic al apreciatului autor de origine italiană, Italo Calvino.

În cadrul Serilor italiene de la Librăria Humanitas Kreţulescu din Bucureşti, Editura ALLFA şi Strada ficţiunii sunt onorate să participe la o dezbatere multidisciplinară intitulată sugestiv Oraşul între vizibil şi invizibil.
Mai mult

Lista lui Alex. Ştefănescu, un proiect nou sub umbrela colecţiei Strada Ficţiunii

Editura Allfa iniţiază un nou proiect în cadrul colecţiei sale de literatură Strada Ficţiunii: Lista lui Alex. Ştefănescu. Proiectul își propune promovarea scriitorilor români contemporani în galeria de onoare a unei colecții cu o vastă panoplie de autori, proveniți de pe toate continentele lumii.

 „Mi-e dor de vremea când nu eram critic literar și citeam literatură din plăcere, nu din obligație profesională. Cu gândul la acea vreme am acceptat cu entuziasm invitația pe care mi-a adresat-o Editura ALL de a coordona o colecție intitulată Lista lui Alex. Ștefănescu.

Voi include în colecție numai cărți care îmi plac, indiferent dacă sunt scrise de celebrități sau necunoscuți, de tineri sau bătrâni, de oameni cu studii universitare sau autodidacți, de prieteni sau dușmani. Nu mă interesează biografiile autorilor, pentru mine contează doar opera lor. Nuferii dintr-o mlaștină nu sunt mai prejos decât trandafirii dintr-o grădină. Și mai este ceva. Voi da toată atenția acelor autori pe care nu-i susține nimeni, nefiind abili sau influenți. La noi s-a creat în timp, de la sine, fără să fi existat vreun plan diabolic în acest sens, un sindicat al succesului, care funcționează cu o precizie nefastă. Dacă nu ești bine plasat în societate, dacă nu poți să oferi vreun serviciu în schimb sau dacă nu ești agresiv, nu ai nicio șansă să fii publicat, ceea ce înseamnă că textele tale, fie și admirabile, nu vor ajunge niciodată la cititori. În colecția mea voi primi oaspeți de seamă, dar le voi acorda azil literar și unor autori marginalizați. Deviza acestei colecții este aceea pe care am adoptat-o încă de la începutul carierei mele de critic literar: „Hai să ne bucurăm împreună de frumusețea literaturii!“

                       –  Alex. Ştefănescu, scriitor și critic literar

„Pe Strada Ficțiunii au existat încă de la început autori români. În prezent se regăsesc în seria Contemporan opt volume, la care se vor adăuga în fiecare sezon titluri și nume noi. Am refuzat de la bun început să separăm autorii români de cei străini, dintr-un motiv foarte simplu: considerăm că oricine face acest lucru trebuie să separe și englezii, francezii, nemții, spaniolii, japonezii ș.a.m.d. Să aibă fiecare colecția lui. Or, limba și cultura împrumută un parfum specific oricărei bucăți literare – și cu atât mai mult uneia bune –, dar nu o transformă într-o nouă categorie literară. Prin urmare, Lista lui Alex. Ștefănescu nu își propune să separe autorii români de cei străini, ci doar să ajute autorii români să ajungă la iubitorii de literatură. Și invers. Iar pentru asta am cerut sprijinul unui mare iubitor al literaturii române. Ne-am dori foarte mult să marcăm astfel începutul unei frumoase prietenii între autorii români și cititorii români. Și am dori ca, într-o bună zi, cititorii să aleagă un autor străin din Strada Ficțiunii pentru că este în aceeași colecție cu un autor român care le-a plăcut, nu invers.“

  – Viorel Zaicu, director editorial ALL

Paraclet de Freddy Gârbaci

Lista lui Alex. Ştefănescu debutează cu trei romane şi o carte de proză scurtă:

  • Paraclet de Freddy Gârbaci;
  • Premiul de Silvian Floarea;
  •  Viața face toți banii de Vlad A. Popescu;
  • Salonul de masaj de Cornel George Popa.

Strada Ficțiunii este o colecție de literatură universală a Editurii ALLFA, parte a Editurilor ALL. O colecție urbană, cosmopolită, eterogenă, perfect racordată la prezent, Strada Ficțiunii are patru secțiuni: Clasic, Contemporan, Crime și Bestseller. Această colecție poate fi ușor imaginată ca o stradă cu arhitectură eclectică, pe care modernitatea și tradiția se îmbină perfect. O stradă cu care s-ar putea mândri orice metropolă din peisajul literar al lumii și unde locuiesc fascinanții magicieni ai povestirii din ultimul secol.

Între 27 și 30 martie, ALL vă invită la Salonul de carte Bookfest Timișoara!

Dragi prieteni, pentru că Banatu-i fruncea, nu puteam să nu venim în vizită tocmai la Timișoara în această primăvară, după Craiova, Iași, Brașov.

De aceea, de mâine și până pe 30 martie vă invităm în standul ALL de la Salonul de carte Bookfest, organizat la Centrul Regional de Afaceri Timişoara, de pe bd-ul Eroilor de la Tisa nr. 22. Așa cum v-am obișnuit, Editura ALL vine în târgul de pe Bega cu tot ce are mai bun: literatură, carte academică, manuale, carte şcolară şi pentru copii. Ne bucurăm să putem participa la acest eveniment cultural de excepție într-unul dintre cele mai frumoase orașe ale României și invităm timișorenii pasionați de lectură să profite de ofertele și promoțiile ALL din cadrul Salonului de carte.

 

Afis Actori Targuri

Vă aşteptăm cu drag să răsfoiţi cele mai noi apariţii ale Editurii ALL, precum şi titlurile deja consacrate – cartea-bestseller a maestrului Radu Beligan, Între acte. Oferta din cadrul târgului mai cuprinde cărți la 5, 10 și 15 lei, precum și reduceri de până la 50%!

Programul de vizitare este de joi până duminică, între orele 10:00 și 20:00, iar accesul vizitatorilor este gratuit pe toată perioada evenimentului.

 

Afis Oferta 5-10-15 Targuri

În cele patru zile de sărbătoare a cărții, timișorenii sunt așteptaţi cu o ofertă de circa 20.000 de volume la cele mai bune preţuri și  vor avea ocazia să se întâlnească atât cu cele mai importante titluri ale momentului, cât şi cu câţiva autori memorabili, conform programului. De asemenea, publicul care va poposi printre cărţi va avea ocazia să intre gratuit la cinematograful de artă Bookfest – Sala Europa din cadrul Centrului de Afaceri Timişoara, unde vor putea fi vizionate filme premiate la festivaluri internaţionale importante.

Bookfest este cel mai important salon de carte din România şi este organizat de Asociaţia Editorilor din România, sub egida Federaţiei Editorilor din România, co-finanţat de Consiliul Judeţean Timiş şi Consiliul Local Timiş. În 2014 invitatul de onoare va fi Polonia: sub sloganul „Quo vadis Polonia? Spre următorul Nobel”, Institutul Polonez pregăteşte pentru Bookfest 2014 o serie de evenimente menite să promoveze literatura poloneză şi să sporească interesul publicului român pentru autorii contemporani polonezi.

ALL, la Târgul Internațional de Carte și Muzică din Brașov

Toată luna martie ne-am întâlnit cu cititorii prin țară, iar după Craiova și Iași a venit rândul Brașovului. Din 20 și până pe 23 martie suntem prezenți cu cărțile ALL la Târgul Internațional de Carte și Muzică, ajuns la cea de-a XI-a ediție.

Editura ALL vă așteaptă în fiecare zi, de joi până duminică, la Brașov Business Park cu literatură, carte academică, manuale, carte şcolară şi pentru copii la prețuri mult reduse! Vă aşteptăm cu drag să răsfoiţi cele mai noi apariţii, precum şi titlurile deja consacrate. Oferta din cadrul târgului cuprinde cărți la 5, 10 și 15 lei, precum și reduceri de până la 50%!

În plus, sâmbătă, pe 22 martie sunteți musafirii noștri la o întâlnire de excepție cu autoarea Paula Săcui și invitatele ei speciale, jurnalista Pro TV Amalia Enache și realizatoarea radio&TV Nora. Vorbim despre cartea Paulei, ”Nu mi-e frică”, roman scris în 14 zile, publicat anul trecut la Târgul Gaudeamus și cu primul tiraj epuizat după nici o lună.

Afis SACUI Libris Brasov

Din 2003, Târgul de la Brașov, organizat de Asociatia Libris Cultural Brasov și partenerii săi a căutat să aducă mai aproape cultura de brașoveni. Dincolo de abundența ofertei, de reducerile practicate de edituri și casele de discuri, Târgul de la Brașov a mizat întotdeauna pe nenumăratele lansări, recitaluri, mese rotunde și, desigur, spectacolele pe care le-a oferit celor care i-au călcat pragul. Desfășurat în cel mai modern centru expozițional din oraș, din agenda Târgului nu lipsește promovarea scriitorilor și artiștilor locali, precum și a celor cu renume național, chiar internațional.

BTAFIS

Vă așteptăm la Târgul Libris, accesul vizitatorilor este gratuit pe toată perioada evenimentului!

Paula Săcui se întâlnește cu cititorii romanului "Nu mi-e frică" la Târgul Libris Brașov

Sâmbătă, pe 22 martie, ora 13:00 brașovenii sunt invitați în cadrul celei de-a XI-a ediții a Târgului Internațional de Carte și Muzică Libris la o întâlnire savuroasă cu Paula Săcui, autoarea romanului Nu mi-e frică, recent publicat la Editura ALLFA.

 

sacui_thumb_1_140x200Paula Săcui este jurnalistă, timp de trei ani a fost reporter la Pro TV Braşov, iar din 2004 este editor al Ştirilor Pro TV de la ora 19:00. Debutul său literar – romanul Nu mi-e frică a fost lansat la ediţia aniversară a Târgului Internaţional de Carte Gaudeamus din noiembrie 2013. Scris într-o manieră sinceră, îndrăzneaţă, modernă, romanul a cucerit cititorii români şi primul tiraj s-a epuizat la nicio lună de la publicare.

„Chit că intră în literatură printr-un viol, «Nu mi-e frică» este o carte delicată. O carte cu multă iubire şi ură. Pentru cei care se întreabă, deşi semănăm, nu sunt eu cucoana aia de pe copertă. Eu sunt cealaltă. Mult mai cuminte, cu un aer de secretară părăsită de Gicu într-o staţie de metrou” Paula Săcui.

Urmați sfatul unuia dintre jurnaliștii care i-au luat deja un interviu Paulei Săcui și veniți să îi puneți întrebări, apoi „savuraţi-i răspunsurile, e o ardeleancă pe cinste, care iese rar, dar bine, în faţă.”(Horia Ghibuțiu)

 

Afis SACUI Libris Brasov

Dacă încă nu ați citit cartea, iată ce spun despre romanul Nu mi-e frică și despre autoarea lui patru jurnaliste extrem de cunoscute, cu care vă întâlniți de câțiva ani buni la cele mai de succes televiziuni din România:

„Cred că nu mi s-a mai întâmplat de mult să văd o asemenea fervoare generală pe Facebook, pe Instagram, pe online, în general, și chiar la televizor. Și cu atât mai mult cu cât subiectul era o carte. O carte scrisă pe nerăsuflate, cu câteva elemente autobiografice, care ne face cunoștință cu Lola, un arhetip feminin în care multe dintre noi se vor regăsi.” Ela Crăciun

“ Cinci capitole am putut citi doar şi a trebuit să o las. Nu era chiar confortabil, parcă îmi pusese Paula o oglindă în mână, dar nu una în care mă  uit eu la machiaj la serviciu, ci cea de pe spatele acelei oglinzi. Am lăsat cartea baltă vreo săptămână, până m-am mai calmat. Sau doar m-am obişnuit cu ce înseamnă ”Nu mi-e frică!”. Ca să concluzionez aş zice aşa: dacă vezi în cartea Paulei povestea Paulei e una, dacă se cam confundă povestea ei cu a ta, e alta. Şi se cam confundă!…” Mihaela Călin

“Pe noi ne leagă multe. Apreciem soundul muzical al anilor 80 în varianta românească. Cunoaștem opera muzicală a celor de la Azur și Generic. Nici azi nu știu de unde… și mai ales ne leagă vremurile când am debutat ca vedetuțe locale. Eu eram o tută care spunea un text repede și fără greșeală, ea făcea spectacol vorbind liber la televizor atârnându-se în corzi. Cumva de atunci mi-am dat seama că pe langa multele care ne leagă, e ceva care ne dezleagă: faptul că ea scrie mult mai bine ca mine. Pe cale de consecință, în manuale elevii vor studia Paula Săcui: viața și opera. Jar va mânca Vladimir dacă nu-mi va spune pe de rost comentariul literar ” Paula Herlo

“… pe Săcui n-ai cum să n-o remarci, are o stea în frunte orice face sau pe unde trece. Noi stăm, de pildă, multe ore împreună în aceeași încăpere, în redacție, iar eu o aud și îi remarc mereu toată ființa, mersul apăsat, știu cum e îmbrăcată în fiecare zi- și nu observ asta la toți colegii mei. M-am uitat mereu la ea cu interes, dar așa cum te uiți la un tablou care îți place rău de tot, dar rămâne în galerie și tu pleci mai departe. Eu n-am cunoscut-o în toți anii aceștia în care am împărțit același spațiu cu orele, cât am cunoscut-o în ziua în care i-am citit cartea. Așa că Paula Săcui e de citit, dacă aveți curajul să citiți o femeie mișto.” Amalia Enache

Vă așteptăm sâmbătă, la ora 13:00, în Brașov Business Park!

*Detalii despre acces și programul complet găsiți aici

În martie, ai 40% reducere pe site la toată colecția Strada Ficțiunii!

Dragi prieteni, luna Mărțișorului aduce la Editurile ALL o bucurie dublă!

Sărbătorim trei ani de existență a colecției Strada Ficțiunii și petrecem până pe 31 martie, cum altfel, decât cu o promoție excepțională. Toate titlurile beneficiază de o reducere de 40% dacă sunt comandate pe site-ul editurii.

Cărțile autorilor Cecelia Ahern, Guillaume Musso, Simon Toyne și mulți alții vă așteaptă la prețuri numai bune de cumpărat cărțișoare 🙂 sau, în avans, pentru tolba Iepurașului. Spor la comenzi online și lectură plăcută!

bnr 83

Strada Fictiunii este o noua colectie de literatura universala a Editurii ALLFA, parte a Editurilor ALL. O colectie urbana, cosmopolita, eterogena, perfect racordata la prezent, Strada Fictiunii are patru sectiuni: Clasic, Contemporan, Crime si Bestseller.

Sectiunea Bestseller cuprinde romane aflate in cele mai fierbinti topuri ale lumii, traduse in zeci de tari, iubite de mii de cititori. Editura ALLFA isi propune sa-i conecteze pe cititorii romani la aceasta retea internationala in timp real. Chiar daca multe carti din aceasta sectiune au stat sau vor sta la baza unor scenarii de film, savoarea lecturii va depasi cu mult senzatiile de moment, oferind toate ingredientele necesare unei lecturi greu de uitat: suspans, pasiune si, bineinteles, umor.

Sectiunea Clasic ofera iubitorilor de literatura carti uitate sau neglijate, traduse pentru prima oara in limba romana sau repuse in drepturi prin noi traduceri. Autorii tintiti sunt clasicii secolului XX ale caror texte rezista unei lecturi contemporane prin stil, tematica si dinamism. Scopul acestei sectiuni este umplerea unor goluri ramase in peisajul literaturii clasice traduse la noi (ca in cazul capodoperei lui Ralph Ellison Omul invizibil) sau repunerea pe piata a unor romane extrem de actuale (Italo Calvino, Orasele invizibile).

Sectiunea Contemporan isi propune sa le aduca cititorilor romani atat debutanti valorosi, cat si scriitori deja lansati. Cuvintele-cheie sunt „sincronicitate” – unii dintre acesti scriitori fiind publicati simultan in Romania si pe scena internationala – si „valoare literara” – autori care au primit distinctii prestigioase si recunoasterea criticilor si a publicului deopotriva. Niciun cititor obisnuit sa se rasfete cu povesti miraculoase nu-si poate refuza tabietul unei plimbari prin aceasta sectiune din Strada Fictiunii.

Sectiunea Crime aduce cititorilor romani intalnirea cu detectivi fără voie sau profesioniști, prinși în intrigi alambicate, care te țin cu sufeltul la gură până la ultima pagină. Amatorii acestui gen de literatură îi vor putea urmări pe eroii români și străini rezolvând cazuri excepționale în romane clasice și contemporane, scrise atât de autori debutanți, cât și de cei consacrați, precum Maj Sjöwall și Per Wahlöö – „regele și regina romanului polițist“.

Noua colectie de literatura poate fi usor imaginata ca o strada cu arhitectura eclectica, pe care modernitatea si traditia se imbina perfect. O strada care s-ar putea mandri orice metropola din peisajul literar al lumii. Cititorii care vor urmari cu fidelitate ghidul acestei strazi – omuletul cu umbrela – va descoperi ca aici locuiesc cei mai fascinanti magicieni ai povestirii din ultimul secol.

Cărțile ALL vă așteaptă la Târgul Librex 2014 din Iași

Dragi prieteni, primăvara începe bine, pentru că timp de patru zile, de miercuri şi până duminică, Editura ALL vine la Iași cu tot ce are mai bun: literatură, carte academică, manuale, carte şcolară şi pentru copii! Ne bucurăm să participăm la acest eveniment deosebit într-unul dintre cele mai frumoase orașe ale României, sub genericul ”Primăvara cărților la Iasi”.

Editia a XXII‐a a Târgului de Carte LIBREX va avea loc în perioada 12 – 16 martie 2014, în incinta Palas Mall, nivelurile 0 și 1. Ne veți găsi cu oferte de nerefuzat în inima capitalei Moldovei, lângă Palatul Culturii, alături de alți expozanți și un întreg program de evenimente.

librex-2014-afis

LIBREX 2014  cuprinde lansări de carte, prezentări de colectii, sesiuni de autografe, conferinte, seminarii, dezbateri, întâlniri cu autorii, mese rotunde, momente artistice, prezentări de produse si servicii, demonstratii de ofertă, concursuri etc., în conformitate cu profilul evenimentului, care se vor desfăsura în Agora EX LIBRIS – spatiul de evenimente din cadrul Târgului sau una dintre cele două săli de conferinte Mozart si Vivaldi din incinta Palas Mall, de la nivelul II.

Afis Oferta Martisor Targuri

Vă aşteptăm cu drag să răsfoiţi cele mai noi apariţii ale Editurii ALL, precum şi titlurile deja consacrate. Oferta din cadrul târgului cuprinde cărți la 5, 10 și 15 lei, precum și reduceri de până la 50%! Nu ezitați să dăruiți un mărțisor care durează și oferă bucurie o viață întreagă 🙂

Programul de vizitare este de miercuri până sâmbătă, între orele 10:00 și 20:00, iar duminică, în ultima zi de târg, 10:00 – 17:00. Accesul vizitatorilor este gratuit pe toată perioada evenimentului.

Încă o ambasadoare de brand la ALL: Cătălina Cochinescu

Clubul Ambasadoarelor de brand de la Editura ALL numără o nouă membră începând de astăzi: Cătălina Cochinescu alias Katja.ro.

Dupa cum ea insasi declara, Catalina / Katja va asteapta pe blog cu lucruri create de ea si care pot servi drept sursa de inspiratie si pentru voi: fel de fel de nebunii pe care le-a facut in timpul liber, retete culinare adaptate dupa gust sau pur si simplu din imaginatie. Si acum, carti de la Editura ALL 🙂

Daca doriti informatii din domeniul resurselor umane, Catalina va sfatuieste pe blogul ei specializat, dupa o indelungata experienta ca si consultant HR si Senior Editor la hr-romania.ro. Cata scrie mult si bine, pentru ca a fost mult timp si redactor la Burda Romania / Hubert Burda Media

298307_526705717373194_510581091_n

foto by FotoUnion

Am rugat-o pe Catalina sa ne spuna cateva cuvinte despre ea, despre carti si lectura. A iesit un text tare fain – ca doar v-am zis ca are condei!

De când mă ştiu, îmi place să meşteresc tot felul de lucruri, să personalizez ceea ce mă înconjoară, să aduc un zâmbet pe fețele celor din jurul meu, să inventez lucruri utile și să nu las rutina să intervină în viața mea. De aici a pornit și ideea unuia dintre blogurile mele, unde postez de la rețete inedite, practice și ușor de făcut, până la bijuterii sau articole reciclate și readuse în fața reflectoarelor. Sunt o persoana care (susținută și de profesia mea de psiholog) adoră să privească persoanele din jurul ei din toate unghiurile, să vadă acele „fațete” valoroase și să lege punți productive de ambele părți. Îmi place să visez, să mă scufund în povești feerice, să intru în pielea personajelor, să le înțeleg, să le dau forța de a face față cursului decis de autor și, de ce nu, după ce coperta s-a închis, să aduc o continuare probabilă, și de cele mai multe ori optimistă, a ceea ce am „trăit” până la finalul cuvintelor tipărite.

Catalina Cochinescu

Bine ai venit, Catalina, lectura placuta!

Concurs "Iubiri de altădată într-o fotografie" de la Editura ALL si Booktopia.ro

Pe scurt, povestea este asta: prietenii de la Booktopia.ro ne-au propus un concurs tare frumos, iar noi am fost mai mult decat incantati sa oferim premiile aferente.

Care este mecanismul concursului? Nimic mai simplu: 5 carti, toate din colectia Iubiri de altadata a Editurii ALLFA din grupul ALL stau la dispozitia unei comunitati de booktopici care iubesc si cartile, si fotografia. Fiecare isi alege un volum preferat si participa la acest concurs fotoliterar daca posteaza in comunitate o poza ce reflecta titlul cartii respective. Castiga cel a carui postare primeste cele mai multe aprecieri din partea booktopicilor.

12504_2

Iar la final, castigatorul primeste de la ALL toate cele cinci carti inscrise in concurs. Asa-i ca-i fain? Succes, dragilor!

UPDATE:

Castigatorul concursului este Sebastian Mihail.

Cartea din colectia Iubiri de altadata aleasa de booktopicul castigator este Prima iubire de Ivan Sergheevici Turgheniev.

sebastian mihail, prima iubire

Ne place fotografia facuta de el, ne plac si cuvintele lui frumoase :

Să fie muzica – pe care, spun poveştile celor mai bătrâni – o ascultam încă de când eram în pântecele mamei (cu tatăl cântând la chitară: „Om bun, deschide-ne poarta, dă-ne o coajă şi nu ne goni…”, fiind astfel invitat să păşesc prin poarta lumii într-un nou univers)? Sau să fie acea stare pe care ţi-o dau cărţile când le citeşti, când uiţi de tot şi de toate, deşi în acelaşi timp memoria îţi este vie şi flămândă să cuprindă toate universurile dintre cuvinte? Greu de ales. Probabil o să rămân pentru tot restul vieţii prins în această frământare duală.

Felicitari si lectura placuta!

Editurile ALL si FitCurves Vitan va ofera un martisor sanatos!

Doamnelor si domnisoarelor, incepeti primavara in plina forma cu un martisor sanatos de la Editura ALL si FitCurves Vitan!

V-am pregatit un concurs pe pagina noastra de Facebook, iar regulamentul este foarte simplu. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne scrieti intre 1 si 8 martie care este martisorul vostru preferat sau ce v-ati dori sa primiti in dar la debutul primaverii, sa dati Like paginii – daca nu sunteti deja prietenii nostri 🙂 – si puteti castiga premiul pus in joc.

 

1619484_721553237885182_1707418032_n

La finalul concursului, norocoasa castigatoare va primi in dar Cartea sanatatii femeii si o analiza a conditiei fizice, presum si o sedinta gratuita de antrenament la FitCurves Vitan.

tn1_cartea_sanatatii_femeii_finalq

Cartea sanatatii femeii vă ajuta să va cunoasteti corpul si sa vă puteţi menţine cel mai bine sănătatea, cu informatii despre incetinirea procesului de îmbătrânire, beneficiile alimentaţiei corecte, fertilitate, o sarcină şi o naştere în siguranţă şi normale, medicamente, intervenţii chirurgicale, terapii naturale sau o combinaţie a acestora.

FitCurves este un club de fitness dedicat in exclusivitate femeilor, ce ofera un antrenament distractiv, rapid si sigur. Programul FitCurves dureaza 30 de minute si combina antrenamentul cardio cu cel de forta si de streching. Pentru a obtine rezultatele dorite, este nevoie de numai 30 de minute pe zi, de trei ori pe saptamana.

Cu ajutorul metodei sale revolutionare, FitCurves ajuta femeile sa slabeasca, sa isi tonifieze masa musculara, sa-si imbunatateasca rezistenta fizica si sa isi schimbe metabolismul. FitCurves adopta programul de antrenament in circuit, lucrand pe rand toate grupele musculare ale corpului intr-un program de 30 de minute.

fit

Va invitam la FitCurves Vitan, primul club de acest fel deschis in Romania, pentru un antrenament fara machiaj, fara barbati, fara oglinzi!

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate