Top 10 ALL: Cele mai vândute titluri în 2017

Primul loc îi aparține seriei Pisicile războinice, de Erin Hunter, care a depășit deja o cifră a vânzărilor de peste 14 milioane de volume în peste 20 de țări și a apărut pe lista New York Times a celor mai vândute titluri. Editura ALL a publicat primele șase volume, iar în 2017 au apărut și cele două volume care deschid seria a II-a, Noua Profeție. 

Locul al doilea: Defecți, de Cecelia Ahern, un roman YOUNG ADULT scris cu dragoste, cu pasiune, dar și cu furie, care transmite un mesaj foarte puternic: niciunul dintre noi nu este perfect, a fi om înseamnă să îți asumi defectele. Romanul deschide ușa de acces către o societate distopică, în care perfecțiunea este obligatorie, iar continuarea poveștii, intitulată Perfecți, va apărea în 2018.

Locul al treilea: romanul Fata din Brooklyn, de Guillaume Musso, „romancierul preferat al Franței” (Lefigaro.fr), un thriller irezistibil construit în jurul unui secret cumplit. Te aștepți la orice. Crezi că ți-ai imaginat totul. Dar nu te-ai gândit niciodată la ce va urma.

Locul al patrulea: Yummy! 300 de rețete pentru bebeluși și copii, de Laura Adamache. Volumul este presărat cu ilustrații atrăgătoare și cuprinde indicații precise și sfaturi esențiale din punct de vedere nutrițional. Rețetele sunt organizate pe grupe de vârstă (6-12 luni, 1-3 ani, 3-5 ani), dar și în funcție de felul preparatelor (supe, piureuri, feluri principale, gustări, deserturi). Nu lipsesc nici sugestiile de meniuri complete și usor de preparat.

Locul al cincilea: Atlas geografic școlar, de Constantin Furtună, singurul atlas de acest tip din România, actualizat cu informații esențiale și disponibil acum într-o ediție nouă, revizuită și adăugită.

Locul al șaselea: Volumul Medicina internă pentru cadre medii, rod al colaborării unui prestigios colectiv de autori, a cărui coordonare a fost asigurată de medicul Corneliu Borundel.

Locul al șaptelea: Seria de romane de aventuri Supraviețuitorii, de Erin Hunter, destinată copiilor cu vârste între 7 și 13 ani, fascinantă prin intrigile palpitante și caracterizările fiecărui cățel în parte. O lectură ideală pentru fanii Pisicilor războinice.

Locul al optulea: Cartea gesturilor, de Joseph Messinger și Caroline Messinger, un instrument prețios al descoperirii de sine. Cunoașterea semnificației asociate fiecărui gest este o modalitate originală prin care putem influența în mod pozitiv psihicul. Cu ajutorul acestei cărți învățăm foarte ușor care sunt atitudinile și pozițiile care ne dezavantajează și trebuie corectate. Mai mult decât atât, descoperim care sunt gesturile pe care trebuie să le valorificăm pentru a le transmite celorlalți un semnal pozitiv privitor la personalitatea și capacitățile noastre.

Locul al nouălea: Volumul Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace, de Stephen R. Covey. Cu peste 15 milioane de exemplare vândute în întreaga lume, este considerată cea mai importantă carte a secolului XXI în domeniul afacerilor.

Locul al zecelea: Pixi. Marea carte cu povești de noapte bună, volum care cuprinde cele mai frumoase 61 de povestioare Pixi, ideale pentru un moment liniștit și cald în familie, înainte de culcare.

Care sunt cărțile care se află în topul preferințelor voastre din 2017?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate