Întâlnire cu un bestseller marca Cecelia Ahern

De reținut: joi, 22 octombrie, ora 19.00, Cărturești Verona (Ceainărie). Atunci avem întâlnire cu cel mai nou bestseller marca Cecelia Ahern – Anul în care te-am întâlnit. Editura ALL și Clubul Scriitoarelor se ocupă de toate aranjamentele, iar Camelia Cavadia (carticusuflet.ro), Virginia Costeschi (bookmag.eu) și psihologa Gigi Ghinea și-au anunțat deja prezența. Afis-Cecelia-Carturesti-2015-Landscape-70x50-L4-1 „Tot ce scrie Cecelia Ahern vine din inimă”, notează Sunday Tribune și este confirmat de succesul internațional al scriitoarei. Romanele ei au fost publicate în 47 de țări și s-au vândut în peste 16 milioane de exemplare. Indiscutabil, una dintre cele mai bune cărți ale scriitoarei irlandeze, Anul în care te-am întâlnit este o poveste caldă despre lucrurile pe care le putem învăța de la ceilalți dacă renunțăm la prejudecăți. Așadar, pe 22 octombrie, ne luăm inima în dinți și demontăm prejudecățile care ne-au învățat că între o femeie și un bărbat nu se poate cristaliza o relație sinceră de prietenie. Comentăm acțiunile personajelor surprinse de autoare în momente de cumpănă și medităm la modul în care ne comportăm noi înșine când ne confruntăm cu situații speciale. Discuția va fi moderată de Erika Ciuică, Clubul Scriitoarelor.

Până la întâlnire, vă invităm să faceți cunoștință cu Jasmine și Matt, personajele romanului. Jasmine prețuiește două lucruri în viață: munca și iar munca. Matt iubește în același timp două lucruri incompatibile: familia și alcoolul. Jasmine îl detesta dintotdeauna pe cunoscutul realizator de emisiuni radio, fără să fi avut ocazia de a-l cunoaște îndeaproape. Destinele lor se intersectează când ea își pierde slujba, iar el este pe punctul de a eșua pe toate planurile. Jasmine trebuie să aibă grijă de sora ei, Heather, care suferă de sindromul Down și pe care a neglijat-o în ultima vreme. Abia acum deschide ochii către casa și grădina în care s-a mutat de patru ani și pe care nu a apucat să le descopere. Atât ea, cât și Matt se află la răscruce de drumuri în viață. Dacă v-ați aștepta să trăiască împreună fericiți până la adânci bătrâneți, aceasta nu este specialitatea lor! În schimb, în nopțile cu lună și în zilele cu parfum de suburbie, o prietenie neașteptată se leagă între cei doi vecini.

Cel mai nou roman al Ceceliei Ahern publicat de Editura All și premiat cu Irish Book Award for Most Popular Fiction te absoarbe cu totul în paginile lui, te pune serios pe gânduri și îți dăruiește o porție zdravănă de poftă de viață.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Nu se poate! Chiar nu stiam ca o sa ajunga in Bucuresti. Trebuie sa-mi organizez cumva timpul astfel incat sa ajung, vreau neaparat sa fiu prezenta acolo. Multumesc mult pentru articol si informatie, abia astept!

[…] Însă nu o să vă spun prea multe despre roman, va trebui să citiți voi și să aflați! Lansarea oficială va avea loc joi (22 octombrie), ora 19 la Cărturești Verona […]

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate