Ghidul cititorului la Gaudeamus 2015

O plimbare la Târgul Internațional Gaudeamus – Carte de Învățătură 2015 aduce un suflu nou în biblioteca de acasă și vă ajută să alegeți cele mai frumoase cadouri în pragul sărbătorilor de iarnă. Fără îndoială, veți pleca de la târg și cu o listă nouă de lecturi pentru anul 2016. După ce parcurgeți ghidul de mai jos, grăbiți-vă să ne faceți o vizită în Pavilionul Central de la Romexpo până duminică, 22 noiembrie, inclusiv!

Începeți cu super reducerile de la standul Editurii ALL!

reduceri all la Gaudeamus
Indiferent din ce domeniu fac parte cărțile preferate, căutați-le mai întâi pe lista reducerilor! Romanticii se pot aștepta la emoții plăcute datorită prețului unic de 10 lei la toate titlurile din colecția Iubiri de altădată, iar cititorii pasionați de filosofie pot achiziționa cu doar 10 lei operele marilor gânditori reunite în colectia In nuce. Va trebui să faceți un popas mai îndelungat pe Strada Ficțiunii pentru a selecta preferatele dintre romanele și volumele de povestiri cu reducere de 50%. Pentru specialiștii din domeniul medical am pregătit reduceri de 30% la seria Harrison, dar și alte prețuri speciale care vi se vor dezvălui la raftul cu cărți de medicină. Dacă vă plac cărțile motivaționale și de self help, cărțile de nutriție sau cele de parenting, ori dacă sunteți în căutarea celor mai fermecătoare titluri pentru copii sau a unor cărți cu rețete rapide și delicioase, veți avea numai surprize plăcute pe măsură ce veți descoperi bulinele de preț de la standul Editurii ALL.

Alegeți-vă titlurile preferate dintre noutățile editoriale!

„Ultimul vine corbul” este a treia capodoperă literară ce aduce semnatura lui Italo Calvino pe Strada Ficțiunii. Prin amestecul de luciditate și inocență, de cruzime și visare, de poezie a naturii și de proză cu puternice accente sociale și ideologice, Calvino construiește și de această dată o feerie la suprafața căreia răzbesc pasiunile omenești.

ultimul_3D

Cu ocazia acestei ediții a Târgului Gaudeamus, inaugurăm seria de volume „Eminescu, poem cu poem” care va cuprinde întreaga operă poetică antumă a marelui poet analizată de Alex. Ștefănescu.

AlexStefanescu-Luceafarul+Calin-C1-3D-791x600

Știați că noi, oamenii, cei care dominăm această planetă, împărtășim 98% din ADN-ul nostru cu cimpanzeii? Cine vrea să înțeleagă ce anume din diferența de numai două procente a condus la o astfel de divergență între două specii înrudite, cine își dorește, în definitiv, să înțeleagă ce înseamnă să fii om trebuie să răsfoiască volumul de excepție „Al treilea cimpanezeu” al autorului laureat al Premiului Pulitzer, Jared Diamond.

Al_treilea_cimpanzeu-C1-3D-400x635

Volumul „Cioran, un aventurier nemișcat” este o culegere de interviuri cu marele gânditor care ne poartă într-o zonă foarte vie a culturii, cea a descoperirii unui autor esențial prin intermediul dialogului cu cititorii, traducătorii, editorii și interpreții săi.

cioran_3D„Psihologia pozitivă” ne oferă atât cunoștiințele teoretice și exemplele furnizate de oamenii de știință, cât și instrumentele practice pe care le putem folosi pentru a ne îmbunătăți perspectiva asupra vieții. Fericirea este mult mai ușor de atins atunci când pornim la drum în fiecare zi cu gânduri pozitive.

Psihologia_pozitiva-RO-C1-3D-420x600

Vindecarea este mult mai profundă atunci când eşti martorul vindecării altora, aceasta este premisa de la care a pornit psihologa Gigi Ghinea când a decis să ne împărtășească propria experiență a drumului spre fericire. Această carte, veți vedea, vă vorbește despre trezirea la viață, despre frumusețea vieții, despre iubire, bucurie și toleranță.

Cum_m-am_vindecat_de_nefericire-C1-3D-420x600

Dacă vă plac jurnalele sau cărțile de memorii și aveți un gust aparte pentru aventură, veți fi pe deplin captivați de relatarea expediției lui Fridtjof Nansen către Polul Nord. După ce primul volum a prezentat începutul aventurii și aventurile navei Fram, cel de-al doilea volum descrie papitanta călătorie de cincisprezece luni cu săniile. Friedtjof Nansen și locotenentul Johansen au pornit la drum pe un teren necunoscut, ajungând mai aproape de Polul Nord decât orice explorator de până atunci.

Jurnalul_expeditiei-Vol1+2-C1-3D-791x600

Dacă cei mici vă trag de mânecă pentru a va atrage în Galaxia Copiilor, nu îi ignorați pentru că dețin un secret esențial pentru tinerii cititori: a apărut Cartea III din seria „Pisicile Războinice”, de Erin Hunter! „Pădurea Secretelor” este un episod palpitant din aventurile pisicilor războinice.

Pisicile_razboinice-vol3-C1-3D-420x600

Nu ratați evenimentele de sâmbătă, 21 noiembrie!

Invitatie Eminescu poem cu poem

Invitatie Gigi Ghinea

Participați la super campania Cartea în așteptare!

V-ar plăcea să împărtășiți bucuria lecturii cu cei care vor să citească, dar nu au bani de cărți? Alegeți o carte care vă place de la Editura ALL și plătiți doar jumătate din preț. O lăsați apoi în raftul special amenajat în standul nostru, în așteptarea cititorului potrivit. Tinerii care iubesc cărțile, dar nu și le permit, își vor găsi acolo titlurile preferate și le vor putea lua acasă pe baza carnetului de elev sau student.

AllCafe-Cartea_in_asteptare-L1

 

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate