Dr. Spock, ghidul numărul 1 de parenting în întreaga lume, a apărut într-o nouă prezentare!

Dr._Spock_Ingrijirea_sugarului-2016-C1Pentru toți cei care au avut parte de minunatul eveniment al nașterii unui copil în propria familie, un lucru este sigur: multe dintre lucrurile pe care le simte și experimentează un nou-născut sunt adeseori greu de înțeles, din simplul motiv că acesta nu se poate exprima. Mai mult decât atât, în viața proaspeților părinți apar necunoscute care trebuiesc rezolvate de o manieră urgentă și de natură să soluționeze problema în cauză. Nu de puține ori, însă, aceștia și-ar dori să aibă parte de sfaturile unui profesionist pentru a le prelua din noile responsabilități care îi copleșesc.

Iată însă că aceste sfaturi sunt mai accesibile decât ar fi crezut: profesionsitul se numește Dr. Spock și este ghidul numărul 1 de parenting în întreaga lume. Așadar, fie că tinerii părinți au necunoscute în ce privește tipurile de alimentație potrivite, diversificarea alimentară, vaccinurile și temerile – justificate sau nu – legate de acestea, sau pur și simplu aspecte practice precum poziționarea corectă a scaunului pentru copil în mașină, ghidul acesta este ajutorul potrivit la timpul potrivit. Acum într-o nouă prezentare!

Iar dacă copilul dumneavoastră a depășit deja vârsta unui bebeluș, nu trebuie să vă faceți probleme: Dr. Spock este o carte despre dezvoltarea copilului de la naștere și până la adolescență, ceea ce îl face cu atât mai important. Îl puteți folosi, așadar, pentru multă vreme de acum încolo, iar în timp ce dumneavoastră studiați informațiile cuprinse în el, îi puteți oferi celui mic Cartea micilor artiști, o nouă apariție marca editurii All care cu siguranță îl va învăța câte ceva despre creativitate. Vă dorim lectură plăcută!

artisti-mici

 

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate