DELICIUL CITITOARELOR. Fericirea și succesul vin la pachet și au un preț superslim!  

Dacă am putea să contopim Ghidul femeii de succes, care te învață cum să îți atingi scopurile cu istețime și (nu neapărat) delicatețe, cu Iubesc să fiu femeie, bestsellerul care își merită pe deplin subtitlul Ghidul femeii de nota 10, ar rezulta un ghid complet al femeii pe care să te poți baza atunci când ești doar tu în cameră, singură cu speranțele, fricile și limitele tale, dar și în oricare dintre situațiile cărora trebuie să le faci față acasă, la job sau în societate. Pentru că mai e mult până pe 1 ianuarie, momentul tipic de restart, noi te invităm să începi chiar astăzi schimbarea pe care ți-ai dorit-o mereu. Pachetul Mai bine împreună, format din Ghidul femeii de succes, de Mary Hartley, și Iubesc să fiu femeie, de Hedi Hoka, este prezent în viața ta, acum și aici! În plus, are un preț cu 35% mai slim decât prețurile separate ale cărților.

57cd8c2a-b8cd-4699-a89e-c2c803a24045

Iată care sunt numai 10 dintre lucrurile pe care le poți descoperi parcurgând aceste volume superutile, pe care autoarele lor le-au transformat în două lecturi de-a dreptul delicioase:

1. Cum să îți iubești corpul fără să îi pui deloc condiții. Probabil că ți-ai imaginat mereu că o să-ți placă de tine atunci când vei cântări 50 de kilograme, când vei avea fundul bombat și când vei străluci ca Mădălina Ghenea la brațul lui Gerard Butler. Dar, dacă vei ține cont de minunatele sfaturi ale Dr. Hedi Hoka, nu va trebui să mai aștepți nici măcar o zi până să te uiți în oglindă și să fii mulțumită de ceea ce vezi.

2. Cum să pui punct capitolelor încheiate din viața ta. Aceasta va fi o reală provocare, pentru că, dacă nu reușești să faci pace cu trecutul, riști să îl cari mereu în spate și să ratezi ceea ce este cu adevărat important: prezentul.

3. Ce poți face ca să depășești inerția. Inerția a fost mai întâi descrisă de Galileo Galilei, apoi de Newton, iar mai târziu Einstein a transpus-o în teoria relativității. Dar locul inerției se află în domeniul fizicii, nu în viața ta. Tu trebuie să înveți să fii mereu activă, pentru că o femeie activă își îmbunătățește potențialul de seducție și este foarte atrăgătoare.
rsz_iubesc_sa_fiu_femeie_sfaturi

4. Cum trebuie să te îmbraci ca să te invite un bărbat la o cafea. Mai în glumă, mai în serios, vei fi surprinsă să descoperi efectul psihologic pe care îl pot provoca hainele cu diverse imprimeuri – floricele, bulinuțe, animăluțe.

5. Cum să găsești echilibrul între rolul de mamă și cel de iubită. Nu doar copilul trebuie iubit, ci și cei doi parteneri trebuie să își manifeste iubirea unul față de celălalt. Pe lângă faptul că celor mici le conferă un sentiment de securitate și văd în părinți un exemplu de iubire, mai târziu le va folosi foarte mult când, la rândul lor, vor deveni adulți și vor face parte dintr-un cuplu. Ține cont de recomandările care îți arată cum să împaci cele două roluri și viata va fi ușoară și plină de zâmbete!

6. Cum să te descurci în situațiile delicate din viața personală și socială. Uneori, poate fi mai ușor să răspunzi la probleme legate de sensul vieții, originea universului și realitatea politică din Orientul Mijlociu decât la întrebările care te forțează să dezvălui lucruri despre tine pe care nu dorești să le discuți sau care se axează pe aspecte ale vieții în care te simți nesigură și vulnerabilă pe moment. Pentru fiecare situație în care înainte îți venea să intri în pământ de rușine, acum există un răspuns salvator!

7. Cum să te comporți cu persoanele dificile. Unele fete ne pot demonstra cum se transformă o cârpă într-o rochie haute couture și unii băieți pot face pe loc un palat dintr-o colibă. Dar, în majoritatea covârșitoare a cazurilor, oamenii nu se pot schimba ca atunci când dai un strat de vopsea. De aceea, tot ce poți face este să îți schimbi propriul comportament în relațiile cu persoanele dificile și să aștepți efectul – Mary Hartley are sfaturile perfecte pentru tine.

rsz_ghidul_femeii_de_succes_sfaturi_2

8. Cum să spui „nu“ fără să îți pierzi familia, prietenii sau serviciul. De cele mai multe ori, ne e frică să comunicăm sincer un refuz pentru că ne gândim la cele mai grave urmări și cădem în capcana de a ne asuma responsabilitatea pentru sentimentele altor persoane. Dar obiceiul de a spune „da” tot timpul te poate arunca într-un mod de viață dăunător. Ești pregătită să descoperi un nou tipar de gândire și comportament?

9. Cum să scapi de norul negru al culpabilității. Vinovăția este o stare inconfortabilă și supărătoare. Structurile legale, sociale și religioase se bazează pe noțiunea de vinovăție, dar trebuie să înveți cum să o depășești prin conștientizare și asumare.

10. Cum să faci pace cu ideea de critică. Asta înseamnă să ai abilitatea de a coordona situațiile conflictuale, capacitatea de a critica sau de a spune lucruri mai puțin plăcute și puterea de a face față criticilor sau comentariilor negative. Bonus, vei descoperi și cum să accepți cu grație laudele și complimentele.

Călătorie plăcută în această aventură a regăsirii și a dezvoltării personale! Dacă pe parcurs simți nevoia să te relaxezi pătrunzând în lumea ficțiunii, nu uita să faci un popas în fața raftului cu cărți de vacanță la jumătate de preț 🙂

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate