Cum să aduci un spiriduș în grădinița sau școala ta în 3 pași

Ca să fim înțeleși de la bun început, nu este vorba despre orice spiriduș, ci despre cel mai simpatic exemplar al speciei, mult îndrăgitul Pixi. Îl recunoașteți după căciulița roșie, tunica verde, cizmulițele roșii și poveștile fermecătoare. Și după pofta de aventură, bineînțeles. În aventură să pornim, așasar!

  1. Proba panoului

Haideți la Salonul Internațional de Carte Bookfest până duminică, 24 mai inclusiv. Ținta trebuie să fie standul Editurilor ALL, plasat în Pavilionul C1 de la Romexpo. Acolo vă va întâmpina Pixi, țanțoș instalat pe un panou. Rugați-i pe mama, tata, bunica, doamna educatoare sau pe oricine vă însoțește în această aventură să vă facă o poză la panou. Va fi cum nu se poate mai distractiv, pentru că veți avea ocazia să intrați în pielea ghidușului nostru spiriduș.

PANOU Pixi Bookfest

  1. Proba mailului

Poza nu rămâne în telefon și asta a fost tot, ci trebuie degrabă trimisă lui Pixi la adresa de mail pixi@all.ro. Luni, 25 mai este ultima zi în care Pixi mai primește imagini. Mailul mai poate conține numele voastre, un text de prezentare, un salut haios sau orice descriere considerați că i se potrivește fotografiei. Pe data de 26 mai, toate pozele cu poznașii deghizați în Pixi vor fi publicate într-un album special pe pagina de Facebook Galaxia Copiilor. Nu vă sfiiți să ne vizitați pagina până atunci, pentru a urmări aventura pas cu pas.

  1. Proba like-urilor

Imediat după publicarea albumului pe Facebook, Pixi va trimite fiecărui participant în parte câte un mail cu link la poza lui din album. Din acel punct, părinții, prietenii, susținătorii voștri vor putea distribui pozele voastre cu Pixi, vor putea da like-uri și îi vor încuraja și pe alții să vă susțină. Cine primește cele mai multe like-uri până pe 31 mai inclusiv este desemnat câștigător. Pixi va face o vizită la grădinița sau școala lui, cu tolba plină de cărți, cântece și jocuri distractive.

Sunteți gata de aventură? Pixi a luat deja startul!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate