Cele mai vândute cărți la Gaudeamus 2014

Chiar dacă s-a încheiat acum câteva zile, ca un festin delicios sau ca o întâlnire memorabilă, Gaudeamus 2014 se prelungește în fotografii, amintiri și, de ce nu, bilanțuri. Topul preferințelor cititorilor care ne-au călcat pragul poate fi ușor poziționat sub umbrela „ALL inclusive”:
– Pe locul întâi cu coroniță (de preferat, cu pălărie cu boruri) se situează ghidul femeii de nota 10 întocmit cu conștiinciozitate de Hedi Hoka.
– „A fost odată ca niciodată”, povestea primarului care trage cu ochiul pe sub ușă la picioarele senzualei sale secretare nu-și putea avea locul decât în centrul interesului, dar nu pentru senzaționalul știrii, ci pentru farmecul și delicatețea scriiturii.

– Cu „Pisicile războinice” lucrurile sunt mult mai simple. Fără drept de apel sau artificii critice, copiii vizitau „Pisicile” la stand și le îmbrățișau cu drag, nerăbdători să le ia acasă.
– „Busola plăcerii” ne face cunoștință cu modul de a gândi al… creierului nostru. Dacă uneori pare că suntem doar rezultatul unui epxeriment, de data aceasta avem ocazia să intrăm în laboratorul în care se iau deciziile.
– Psihiatrul Florin Tudose i-a „consultat” pe Băsescu, Iliescu şi candidaţii la prezidenţiale Victor Ponta si Klaus Iohannis, dar și pe restul figurilor importante din peisajul politic românesc. Rezultatul este de domeniul… psihopoliticii.

Top Blog 700x700

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate