Ce povești misterioase circulă prin București

Nimeni nu poate pune la îndoială reputația de povestitori împătimiți a taximetriștilor bucureșteni, iar în ultima vreme chiar și scaunele din taxiuri au început să facă mărturisiri.

fototaxi ok

Povestea Emmei a început în momentul în care a fost invitată la cină de un profesor de filosofie. Niciodată nu fusese atât de frumoasă ca în seara aceea. Era foarte veselă când s-a urcat în taxi spre micuțul restaurant italienesc unde urma să-l întâlnească pentru prima dată. Călătorind nerăbdătoare pe bancheta din spate, și-a mai adăugat un pic de roz în obraji și o nuanță de ruj corai pe buze. Taxiul a ajuns la destinație, dar întâlnirea nu a avut niciodată loc…

Cine este profesorul de filosofie? Ce s-a întâmplat în seara de dinaintea întâlnirii? 100 de taxiuri Cobălcescu care se plimbă zilnic prin București vă pot furniza indicii prețioase despre povestea Emmei. Mai mult decât atât, un extras din conversațiile private ale Emmei cu bărbatul misterios se regăsește într-un laptop special, în fiecare mașină.

Tetiera Musso f2x-L1

Campania este inspirată de ultimul volum al lui Guillaume Musso publicat de Editura All în colecția Strada Ficțiunii și încoronat deja de cititori drept cel mai bun roman al scriitorului francez. „Mâine” are toate ingredientele unei povești pentru care merită să gonești prin București, să alergi prin librării și să lași orice altceva pentru a citi încă un capitol.  Tu ce citești azi?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate