Alarmă de reduceri! 5 cărți pe care le poți comanda numai acum cu 50% discount

Începând de astăzi de la ora 14.00, până luni, 11 iulie, la aceeași oră, www.all.ro se transformă într-o mare de reduceri. Prețurile tuturor cărților de pe site vor lucra la jumătate din capacitatea normală, astfel încât să te poți bucura de 50% reducere indiferent dacă îți dorești cea mai recentă apariție, abia sosită de la tipar, sau romanul la care visezi de câteva veri. Poți alege orice din cele aproape 2.000 de titluri încadrate în zeci de categorii pentru toate gusturile, de la cărți pentru copii și adolescenți până la volume de self help sau lucrări de medicină, fără să trecem cu vederea cele mai spectaculoase romane clasice și contemporane. Și, ca să pornești la drum bine pregătit, am făcut o selecție cu 5 titluri de excepție pe care nu trebuie  să le ratezi în expediția ta pe www.all.ro.

50% weekend 600x400

1.Eseurile și istorisirile care reconstituie călătoria spirituală a întregii omeniri:

OMUL ETERN, de G. K. Chesterton

Acest volum a văzut prima dată lumina tiparului în 1925. În mare măsură, G. K. Chesterton a scris cartea pentru a combate teoriile susținute de H. G. Wells în lucrarea sa The Outline of History, conform cărora omul se trage din animale, iar Isus a fost un simplu om. Autorul formulează astfel răspunsuri complexe și rafinate la principalele obiecții ridicate împotriva creștinismului. Mai mult decât atât, face un inventar savuros al tuturor bizareriilor generate de cei care susțin că Hristos și religia lui au același statut cu al altor mituri și religii. Scriitorul de origine irlandeză C. S. Lewis, renumit pentru romanele sale de ficțiune și scrierile despre literatura medievală, spunea că Omul etern ocupă poziția celui mai bun apărător al creștinătății.

2.Volumul care te învață cum să îți atingi potențialul maxim acasă și la serviciu:

CELE 5 ALEGERI, din seria COVEY

Această lucrare prezintă principiile accesibile și practice după care se ghidează liderii de pretutindeni. Bazându-se pe cercetări complexe, autorii ne oferă un set de instrumente și recomandări pentru creșterea eficienței și a productivității în orice domeniu. Vei descoperi cele mai bune idei despre utilizarea tehnologiei și a resurselor personale pentru succesul proiectelor și menținerea relațiilor-cheie pe lista de priorități. Vei învăța să iei decizii valoroase în legătură cu alocarea timpului, a atenției și a energiei. Rezultatul: mai multe reușite la locul de muncă și, chiar mai important decât atât, o mai bună stare de sănătate și echilibru în viața de zi cu zi.

3.O lucrare clasică actualizată la zi, absolut necesară oricărui părinte:

DR. SPOCK. ÎNGRIJIREA SUGARULUI ȘI A COPILULUI

Prima veste bună: pentru că este o ediție aniversară,  are un preț de bază mai mic decât cel cu care sunteți obișnuiți. Dacă ținem cont și de reducerea de 50% valabilă pe site zilele acestea, avantajul este cu atât mai mare! Nu uitați, această carte a revoluționat creșterea copiilor în ultimii 65 de ani și a schimbat viețile mai multor generații. În acest timp, peste 50 de milioane de exemplare au ajuns la părinții din toată lumea. Cartea cuprinde aproape 1.000 de pagini despre dezvoltarea copilului de la naștere până la adolescență, reunind cele mai utile sfaturi pentru problemele clasice, cum ar fi îngrijirea bebelușului, accidente, boli și traumatisme.

4. Un roman de excepție, inspirat dintr-un caz real

ÎN UMBRA EȘAFODULUI, de Carol Birch

Margaret Catchpole, femeia care a fost condamnată de două ori la moarte și a reușit să scape de fiecare dată, își spune povestea, peste veacuri, cu o forță emoțională care te afectează profund. Margaret a existat în carne și oase, iar scrisorile pe care le-a trimis din exil celor rămași acasă au supraviețuit până astăzi. S-a născut în 1762 în Suffolk, Marea Britanie, ca fiică de plugar și a murit în New South Wales, Australia, în 1819. Faptele ei curajoase, multe săvârșite în goana calului, farmecul și spiritul ei liber i-au conferit un statut aproape legendar.

5.O poveste irezistibilă din colecția Roman istoric

PORȚILE DE FOC, de Steven Pressfield

Acest roman oferă cititorului o poveste irezistibilă și o perspectivă unică asupra lumii antice. Autorul explorează societatea spartană și eroismul luptătorilor săi, recreând un moment din istorie sub forma unei opere incredibil de captivante, inteligente și emoționante. Accentul cade pe destin, onoare, datorie și loialitate.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate