A început Școala Reducerilor!

Fie că răsfoiți copertă cu copertă oferta de carte de pe rafturile librăriilor, fie că vizualizați una câte una paginile site-ului nostru, în perioada 1 septembrie – 31 octombrie puteți participa în exclusivitate la cursurile Școlii Reducerilor. Editura ALL vă pune la dispoziție un material didactic foarte bogat format din peste 200 de titluri deștepte și prețurile lor foarte avantajoase, cu până la 70% mai mici în această perioadă. Toate cunoștințele acumulate la Școala Reducerilor le vor fi utile copiilor dumneavoastră, fie că sunt elevi în ciclul primar, gimnazial sau la liceu.

bnr FB Timeline 179 (2)

În continuare, vă prezentăm câteva puncte esențiale din programa școlară:

1. Cum să înveți în același timp și scrierea corectă, și prețul corect

Caietele „Învăţ să scriu corect” știu să facă două lucruri pentru copiii din clasele I-IV: să îi îndrume să scrie caligrafic și să îi învețe să scrie corect gramatical. Marea lor mândrie sunt jocurile și exercițiile creative care te fac să îndrăgești pe loc limba română, dar și prețul foarte prietenos, mai mic de 8 lei.

2. Cum să călătorești pe Glob cu numai 23 de lei în buzunar

 „Atlasul geografic şcolar” ne poartă pe toate continentele, prezentându-ne chiar și relieful marin. Facem un popas prelungit în România și în țările învecinate. Mijloacele execepționale de care dispune sunt hărţile digitale și informaţiile de ultimă oră, atent verificate. Elevii de toate vârstele, studenții și profesorii – cu toții sunt invitați în această călătorie de studiu.

3. Cum să descoperi formule științifice de bază pornind de la formula prețului cu 50% mai mic  

Cartea de „Tabele și formule uzuale” reunește între două coperți simbolurile, cifrele, formulele și tabelele numerice esențiale pentru studiul științelor exacte. Cunoștințele fundamentale de matematică, biologie, astronomie, chimie, fizică și informatică le stau acum la dispoziție elevilor de liceu pentru teme, teze, lucrări de control și pentru pregătirea examenului de bacalaureat.

4. Cum să cumperi cu 7.45 lei toate cuvintele românești împrumutate din limba engleză

„Dicționarul de cuvinte împrumutate din limba engleză” ne face cunoștință cu un mare număr de termeni actuali, prezentați din punct de vedere semnatic și ortografic.

5. Cum să intri în lumea lui Caragiale cu 12.45 lei

Personajele din teatrul lui Caragiale formează o lume agitată, ridicolă sau gravă, care pare uneori absurdă, alteori înfricoşător de actuală. „Dicţionarul personajelor din teatrul lui I. L. Caragiale” inventariază şi analizează această forfotă umană, punându-se la dispoziția elevilor de gimnaziu sau liceu. Bucurați-vă de un material de studiu util și complex, care beneficiază în această perioadă de un preț special, cu 50% mai mic!

6. Cum să străbați întreg sistemul solar cu mai puțin de 5 lei

„Harta Astronomică – Sistemul Solar” ne ademenește în afara sferei strâmte în care trăim zi de zi, oferindu-ne informaţii bogate despre Soare şi despre corpurile cereşti care se învârt în jurul lui. Pentru elevi, profesori, dar și pentru cei deciși să elucideze tainele Universului, reducerea de 70% va fi pretextul ideal pentru a petrece cât mai mult timp cu mintea în sfere înalte.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate