3 profesori „ca la carte” pe care copiii îi iubesc din oficiu

Regula spune că un cadru didactic trebuie să fie un exemplu de integritate, verticalitate și seriozitate. Dar ce s-ar întâmpla dacă ar fi de aceeași vârstă cu elevii lui, dacă ar purta mustăți lungi și arcuite sau dacă ar avea darul de a citi gândurile oamenilor? Cu siguranță, cei mici ar fi mai mult decât fericiți să îi asculte poveștile, sfaturile și învățăturile. Așadar, să îi poftim la catedră pe Pixi, Horhe și Neghiniță!

rsz_foto_news

PIXI ȘTIE-TOT

Pixi se bucură de renumele de cel mai simpatic spiriduș și poate fi ușor recunoscut după căciulița roșie, tunica verde și cizmulițele roșii. Cea mai mare mândrie a lui sunt cărticelele educative cu informații utile și atractive despre lumea care ne înconjoară. Se adresează copiilor de vârstă școlară și au un format prietenos, tip carte poștală. Informaţiile revizuite de specialiști și pedagogi vin în completarea cunoştinţelor acumulate la şcoală sau dezvoltă subiecte care le stârnesc copiilor curiozitatea. Subiectele enciclopedice de mare interes sunt tratate în texte clare și istețe, de aproximativ 1.000 de cuvinte, și sunt însoțite de ilustrații colorate. Pentru ca lecțiile să fie cu atât mai atractive, Pixi le-a pregătit celor mici și casete, chestionare, mini-dicționare și jocuri pentru fixarea informațiilor. Secretele anotimpurilor, obiceiurile oamenilor din epoca de piatră, misterele dinozaurilor sau regulile de comportament și îngrijire a sănătății ori misterele energiei și electricității se află acum la un click distanță și vin însoțite de un preț tare isteț. Indiferent ce cărticică alegeți din colecția profesorului Pixi Știe-Tot, prețul rămâne constant la un prag superavantajos: 4.49 lei.

ȘCOALA LUI HORHE

Nu vă lăsați păcăliți de tricoul verde și de faptul că poartă blugi pentru că Horhe este un motănel și nimic mai mult. Sau, dacă ținem cont de faptul că știe toate literele din alfabet și toate cifrele, ar fi mai corect să îl prezentăm ca pe un motan cu studii complexe. Mai mult decât atât, Horhe este încântat să îi ghideze pe cei mici în lumea literelor și a numerelor. Fiecare semn este asociat cu o poezie și cu o imagine sugestivă, astfel încât să poată fi reținut mai ușor în combinație cu mesajul sonor și grafic. Școala lui Horhe este o portiță spre cunoaștere pe care cei mici o vor deschide cu ușurință și cu mare plăcere.  Lecțiile n-au fost niciodată mai distractive și, de ce să nu recunoaștem, mai ieftine!

NEGHINIȚĂ

Neghiniță este un băiețel frumos ca o piatră scumpă, cu ochii ca două scântei albastre. Are mâinile și picioarele ca niște firișoare de păianjen. Năstrușnic din fire, Neghiniță l-a cucerit până și pe împărat cu darul lui special de a citi gândurile. Alături de el, și alte personaje de poveste precum cocoșul din Punguța cu doi bani, haioșii muzicanți din Bremen, Hansel și Gretel sau fetița cu chibrituri sunt nerăbdătoare să îi poarte pe cei mici într-o lume fermecată. Cărțile sunt scrise cu caractere mari și presărate cu ilustrații minunate – o amintire de neuitat pentru cei care le parcurg singuri, în timp ce învață să citească. La finalul fiecărei povești, pe copii îi așteaptă un set de exerciții simple și captivante. De bucurie că a început școala, toate volumele din colecția Biblioteca din ghiozdan au renunțat la 35% din prețul inițial.

Vă dorim un nou an școlar plin de bucurie și inspirație!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Copyright © 2014 Editura All. Toate drepturile rezervate